complexul torch

22-03-2011
andreea_elena
Nu este medic/terapeut
andreea_elena
buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este tarziu sa fac complexul torch in saptamana 10 - 11 de sarcina. medicul mi-a recomandat sa-l fac in cel mai scurt timp. eu sunt insarcina in saptamana 9, este o problema daca mai aman? multumesc
1 comentarii
0
24-03-2011, ora 17:00
ramona22
Nu este medic/terapeut
ramona22
Buna ziua! daca ma paote ajuta cuneva cu un raspuns legat de urmatoarele analize.Sunt insarcinata in saptamana 16:
Virusul rubeolei -anticorpii IgG:55.05 UI/ML, valori referinta10negativ, 10pozitiv
Virusul rubeolei-anticorpii IgM:0.28, valori referinta0.8negativ, 1pozitiv
Citomegalovirus anticorpii IgG 500 UI/ML, valori de referinta 0.5negativ, 1pozitiv
Virus herpetic anticorpii IgG 22.5 VALORI RFERINTA 0.9NEGATIV, 1.1 POZITIV
Va rog s aimi raspundeti, cred ca e in neregula si vreau sa stiu in ce masura imi poate afecta copilul.La doctor ajung abia peste o saptamana
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul