Constipație cu scaun diareic la bebe

Buna ziua!am un bebeluș de 3 luni(alăptat la san) și de 3 săptămâni are o dereglare de scaun nu mai face normal, inainte făcând de 2-3 ori pe zi, s-a schimbat și numărul și culoarea și aspectul scaunelor, (culori diferite de scaun) are scaun o data la doua trei zile, dar și acela este diareic, medicul de familie ne-a dat debridat și protectis de miercurea trecuta, dar făra nici o schimbare.As vrea sa îmi spuneți ce ar putea fi sau daca a mai trecut cineva prin așa ceva.Multumesc
2 comentarii

Pentru problema scrisa mai sus am fost la 3medici, fiecare spunând că este normala schimbarea scaunului, mie nu mi s-a părut normala drept urmare am făcut un examen de coprocultura, rezultatul fiind Giardia, din păcate nici unul nu m-a îndrumat spre analize.
Am revenit cu un rezultat pentru alte mame care poate cauta răspuns la problema aceasta.
Am revenit cu un rezultat pentru alte mame care poate cauta răspuns la problema aceasta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3iese cu scaunul o dat la doua zile
- 5de cand ii dau supica a inceput sa faca scaune verzi
- 2constipatie-sugar 2luni
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 5Constipatie bebe de 3 saptamani
- 2bebe constipat
- 0Constipatia la un bebelus de 8 luni
- 7Este constipat de la nastere
- 1bebe 7 luni constipat
- 1Constipstie bebe 5 sapt
- 5Constipatie