Copilul este foarte agitat.

14-08-2019
David11vl
Nu este medic/terapeut
David11vl
Copilul meu este foarte agitat, ziua nu doarme decat noaptea si asta cu greu. Am fost la mai multi medici pediatri si fiecare cu opinia lui si cu tratamentul lui specific impotriva colicilor.
Bebe a consumat lapte praf Hipp Organic Combiotic din 3 in 3 ore + lapte matern, i-am administrat si inca ii administrez o masa colief, o masa infacol, la 18:00 in fiecare zi ii dau protectis, dimineata vitamina d de la secom. Am decis sa ii intrerup alaptatul deoarece am citit ca mixul dintre laptele matern si formula ar fi cauza, bebe a inceput sa se linisteasca pentru cateva zile dupa a inceput iar sa se stranga la stomac. De cate zile am trecut la laptele Hipp Organic intrucat am inteles ca cel combiotic provoaca gaze si asta ar fi cauza colicilor plus ca bebe incepuse sa aibe scaune la fiecare masa.Scaunele numai sunt asa dese dar tot nici o rezolvare, copilul este tot agitat, ziua inchide ochii doarme 10 -20 min tresare si se trezeste, odata la 2 3 mese il apuca crizele de plans si se strange foarte rau la burtica il iau in brate sa simta caldura si usor usor se linisteste, nu functioneaza mereu. Colicii sa fie de vina? Este normal prin ce trece bebe? Ce ar trebui sa fac in cazul acesta? Sa ma intorc inapoi la vechiul lapte?
1 comentarii
0
14-08-2019, ora 23:23
David11vl
Nu este medic/terapeut
David11vl
In momentul de fata bebe are 1 luna si 3 sapt, consuma 120-170 ml la o masa din 3 in 3 ore. Cateodata termina biberonul cateodata nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: bebelusul nu doarme

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bebelușul/copilul nu doarme
  •