copilul meu nu vrea sa manance

28-02-2011
TRDTMTCD
Nu este medic/terapeut
TRDTMTCD
am un bebe de 7 luni si nu vrea sa manance nimic altceva decat iaurt cu biscuiti, mar si branzica. daca ii dau legume separat, ciorbica sau altceva se stramba pana varsa tot din stomacel. nici san nu mai vrea sa manance.am incercat sa ii dau lapte praf milumil si lapte de vaca. dar am auzit ca nu e bun laptele de vaca la bebelusi. va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat; cum sa fac sa manance si legume lui bebe.
3 comentarii
0
28-02-2011, ora 11:43
deea1222
Nu este medic/terapeut
deea1222
Se pot lua produse si pentru bebelusi de 7 luni. Produsele sunt bazate pe proteine, vitamine si fibre. Bebelusul va manca mai sanatos. Multumesc.
0
02-03-2011, ora 16:53
crissvaly
Nu este medic/terapeut
crissvaly
Buna!
Si eu am un copilas de 11 luni si m-am confruntat cu refuzul hranei.
Incearca sa ii dai legumele amestecate cu branzica. La inceput putine legume si multa braza, eventual doar putin morcov - ca e dulceag - si apoi cresti cantitatile si diversifici legumele. In ciorbica adauga branzica, smantana, unt sau chiar lapte pana ii da de gust.

Baietelul meu refuza multe alimente pana cand i le-am pus in manuta si le-a dus singur la gurita. La inceput se stramba, dar din reflex ducea mana la gurita si s-a obisnuit destul de repede cu gustul - poti incerca asa sa ii dai banana. Tai o fasie sa o poata cuprinde in pumn si i-o pui in mana. Daca rupe o bucata prea mare o va da singur afara.

Eu i-am dat in manuta si pufuleti - care ii plac tare mult - si biscuti. Imaginatia ii va spune ce si cum sa ii dai. Important e sa il lasi sa exploreze singur. Presupun ca acum la 7 luni sta in fundulet si ar putea manca dupa cum ti-am expus.

Succes!!
0
03-03-2011, ora 18:21
TRDTMTCD
Nu este medic/terapeut
TRDTMTCD
MULTUMESC MULT PENTRU SFAT. O SA IL PUN IN APLICARE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul