creasta la bebe de 9 luni.

23-11-2011
hoanna
Nu este medic/terapeut
hoanna
am un baietel de noua luni si de aproximativ o luna si jumatate i-a aparut o creasta ca un cucui in caput in apropierea fruntii, in locul unde se intalnesc cele doua oase craniene, parca s-ar fi suprapus, pediatra mi-a spus ca ar fi semn de rahitism si trebuie sa ii fac analizele, ar putea fi altceva la cap? Din ce am citit si am mai intrebat oasele acestea sunt suturi, poate sunt eu prea speriata si ma gandesc aiurea, dar daca poate cineva sa imi spuna ce este m-as bucura, urmeaza sa merg si la medicul de familie pentru un control peste cateva zile.Bebe s-a nascut cu caputul deformat din cauza presiunii la nastere si atunci mi-au spus ca nu e nici o problema ca isi va reveni si i-am crezut, intradevar s-a schimbat forma dar nu in totalitate, are tot o forma mai ciudata, asa mi-i se pare, in fata mai ingusta si la spate mai bombata, are capul mai lunguiet decat alti copilasi, toti imi spun ca e normal, ca poate seamana cu cineva din familie insa de cand a aparut acea creasta nu mai am liniste. Sper sa fi fost explicita si sa ma ajute cineva cu un raspuns, va multumesc.
2 comentarii
0
25-11-2011, ora 15:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Exista suturi intre oasele craniene, dar ele nu se suprapun, nu formeaza "creste ". Asculta medicul pediatru si fa-i analize.
0
27-11-2011, ora 11:38
hoanna
Nu este medic/terapeut
hoanna
Multumesc pentru raspuns, asa voi face, deja e programat pentru analize, o duminica placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul