CT toracic, condiție internare?
Bună ziua. Am apelat la o clinica particulara pt chirurgie clasică varice. Din info telefonice știam că prețul include analize sânge, control cardio și preanestezic. După prezentare la recepție, cu rezultatul pcr negativ și plata intervenției, am fost dirijată către investigațiile amintite dar și către un CT toracic. Am fost surprinsă, am menționat ca nu am avut infectie cu covid, ca m-am vaccinat de 3 ori, ca nu acuz nimic legat de plămâni, dar...degeaba, așa era protocolul.
Va rog mult, îmi poate explica cineva competent de ce am fost expusă acestei doze de iradiere ( doza echivalenta cu radiațiile primite din mediu pentru 2 ani !), în condițiile în care la 65 ani, pot avea oricând nevoie reală de un CT ?; si-n condițiile caracterului cumulativ al iradierilor ?
Mulțumesc
Va rog mult, îmi poate explica cineva competent de ce am fost expusă acestei doze de iradiere ( doza echivalenta cu radiațiile primite din mediu pentru 2 ani !), în condițiile în care la 65 ani, pot avea oricând nevoie reală de un CT ?; si-n condițiile caracterului cumulativ al iradierilor ?
Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Calcifieri semnificative ale cartilajelor condrale
- 8urgent - rezultat ct toracic cu contrast
- 2va rog interpretare rezultat CT toracic
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 2Interpretare radiografie toracica urgent!
- 1Micronodul pulmonar
- 3Doresc interpretarea CT torace cu substanta de contrast:
- 1Tuse seaca si constrictie retrosternala.Sunt sub tratament cu cordarone.
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 1Mic nodul pulmonar polilobat (rmn abdominal ) CT Torace micron.fibrotic pleural?
- 0Ct pulmonar/toracic
- 0CT toracic- dureri in piept
- 0Sistemul venos
- 0Interpretare CT Torace nativ
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 4Simptome cancer pulmonar ?
- 0Noduli tiroida
- 1Procedura CT torace
- 2Interpretare ct
Mai multe informații despre: CT toracic