cui ne adresäm

18-03-2010
esty_esty19
Nu este medic/terapeut
esty_esty19
Am avut si incä o mai am o nedumerire(intrebare) cui ne adesäm in acest forum, eu credeam cä medicilor adevärati dar cred cä m-am inselat. M-am bucurat cä mi sa räspuns la intrebare nu in totalitate, partial si de cuvintele frumoase dar cine este acest Mr Nick dacä nu-i dr.Eu am incä nevoie sä mi se räspundä la intrebarea mea anterioarä cu petele rosiatice pt.cä le are de 2 säptämani si nu dispar.Da d-le Mr Nick stiu cä Dumnezeu vindecä si azi direct dar si prin medici.
2 comentarii
0
18-03-2010, ora 20:28
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!

Am văzut din greşeală mesajul postat de dvs. şi mi-am adus aminte de erupţia fetiţei dvs. Am decis să vă răspund, chiar cu riscul de a nu vă fi pe plac.

-
" cui ne adesäm in acest forum, eu credeam cä medicilor adevärati dar cred cä m-am inselat. "

- Orice om, fiinţă vie, se adresează pe acest forum, unor oameni. Oricine poate şi are dreptul să vă răspundă, (dacă are o conduită decentă şi doreşte să ajute). Nu numai medicii cu diplomă pot da sfaturi, ci şi cei care sunt în curs de a primi o diplomă în domeniul medical neconvenţional (naturist), cum sunt eu, şi, de ce nu, chiar şi cei care nu au niciun fel de diplomă, dar au suflet şi inimă. Oamenii sunt dotaţi, în mare parte, şi cu experienţă, ceea ce le conferă posibilitatea să poată şi să-şi dorească să întindă o mână de ajutor, să spună/scrie ce i-au ajutat pe ei în situaţii asemănătoare cu cea în care se află fetiţa dvs.
Dvs., pe de altă parte, aveţi libertatea de a ţine sau nu cont de ce vi s-a spus/scris, deci, beneficiaţi de liberul arbitru. Aşteptaţi răspunsul unui medic adevărat, indiferent de ce specializare are dânsul, poate-l veţi primi în timp real.
-

" dar cine este acest Mr Nick dacä nu-i dr "

- Cine sunt? Un om! Un om care a vrut să vă ajute şi care nu v-a dat niciun motiv să reacţionaţi aşa...cum aţi reacţionat. Culmea este că am evitat de 5 ori să vă răspund, dar ceva m-a făcut să vă răspund, nu ştiu ce. Ştiu că nu aţi ţinut cont de aproape nimic din ceea ce v-am scris în celălalt topic, pentru că informaţiile nu au fost scrise de un medic adevărat, însă eu mi-am făcut datoria de om cu sentimente şi intenţii pozitive. Restul, adică punerea în practică a acelor sfaturi umile, vă stă numai dvs. în putinţă.
-

" Da d-le Mr Nick stiu cä Dumnezeu vindecä si azi direct dar si prin medici. "

- Mă bucur că ştiţi (medicul tratează, iar Dumnezeu vindecă). Să fiţi binecuvântată şi să aveţi plăcerea/bucuria să primiţi răspunsul mult dorit şi, mai ales, să vă şi ajute în mod corect.
-

Toate cele bune şi multe binecuvântări.
Cu respect,
Mr. Nick :)
0
21-03-2010, ora 19:34
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!

Observ că nu vi s-a răspuns.
Vă rog să vă adresaţi d-nului doctor Dorin Mihalache (are cont pe acest forum (username - midorin42) - http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=4582)

Accesaţi secţiunea Boli de piele (http://forum.romedic.ro/sub_cat/Boli_de_piele_0106.html) şi postaţi în cadrul ei un subiect de genul: "Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42". D-nul doctor este foarte amabil, cu siguranţă vă va răspunde destul de prompt.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul