Cum sa scap de fumat?

30-12-2014
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Va rog, ajutati-ma sa scap de fumat! Fumez cam 15-20 tigar/zi! Vreau sa scap de obiceiul asta prost! A ajuns deja o dependenta pt mine! Orice sfat e binevenit! Va rog, ajutati-ma cu sfaturi!
Cristina
9 comentarii
0
30-12-2014, ora 16:41
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
incearca sa -ti mirosi mainile dupa ce fumezi o tigara si vezi daca ti place mirosul, eu asa am reusit cu timpul a inceput sa mi fie scarba de la ele.le-am lasat acum nu mai sunt dependenta.un an nou fericit.
0
30-12-2014, ora 18:14
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Draga Clepsidra, multumesc pt sfat! O sa incerc asta! Desi imi vine tare greu sa ma las de fumat! Un an nou fericit!
0
31-12-2014, ora 00:48
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CRISTINA eu nu sunt fumator dar iti pot oferi o varianta numai ca este opusul: din gasca mea de circa 25 de persoane cu care am copilarit toti infara de mine sunt fumatori, si sa stii ca si noi am inceput cu o tigara sa ne dam smecheri la baierame in fata fetelor, numai ca mie neplacandu-mi nu m-am apucat serios de fumat, si la cativa ani mai trageam un fum sa vad daca imi place si NU, cu toate ca stateam cu fumatorii in incaperi unde 8-10 fumau si eu eram singurul nefumator, sau in masina unde celalalt fuma 1, 5-2 pachete in 12 ore zilnic, am avut si prietene fumatoare si nu ma deranjat DAR AM AVUT TARIA SA NU MA APUC.
Ai copii?sotul daca ai este fumator?
Trebuie sa stai sa te gandesti si la partea asta si daca la munca colegii te indeamna la o tigare in pauza, daca ai copii intreabai si pe ei ce parere au.
Dupa ce vii de la munca lasa haina in hol si dimineata inainte sa fumezi dute si miroaseo si nu cred ca iti va placea acel miros pe care nul vei putea acoperii cu nici un parfum.
Este enorm de greu si eu consumam zilnic 2, 5-3 litri de pepsi zilnic la munca in loc de cafea si dupa probleme grave de sanatate de circa 6 ani mai beau circa un pahar la 2-3 luni si pe masa pot sta stive de sticle de suc nu ma atrag totul tine de creier si obisnuinta.
0
31-12-2014, ora 09:43
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Draa Martin, eu nucrez acum pt xa aunt un concediu medical prelungit dupa 2 operatii grele! Eu licuiesc cu paruntii care nu fumeaza iar prietenii nu fumeaza nici ei! Eu am asa ca o dorunta launtrica ca din cand sa-mi aprind cate o tigara!sunt innebunita ca nu stiu cum sa scap de aceasta dorinta de a fuma!
Cristina
0
31-12-2014, ora 14:40
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CRISTINA aceasta dorinta de a fuma poate fi si din cauza acelor probleme de care suferi si din cauza stresului provocat de ele si asa simti ca te destinzi, o sa iti trimit pe privat povestea mea din ultimii 6 ani de lupta cu cancerul pote te va ajuta macar sa te motiveze.
0
31-12-2014, ora 15:06
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Multumesc Marton, astept pe privat mesajul tau cu nerabdare! EU pana acum 7 luni am fost bolnava de atacuri de panica, anxietate si depresie si eram permanent stresata si din cauza asta fumam des! Iar acum m-am vindecat de toate aceste probleme total dar am ramas cu fumatul ca un obicei prost! si nu stiu cum sa fac ca sa scap! Or fii niste medicamente antifumat?
0
17-01-2015, ora 02:16
soma_adam
Nu este medic/terapeut
soma_adam
ceau.nu stiu daca ai reusit sa te lasi de fumat sau nu...eu am o varianta pentru a te lasa de fumat.vreau sati spun ca am prieteni la care a avut efect..cauta pe google sau youtube sau sa descarci de undeva Allen Carr -- asculti ce spune in fiecare zii cate putin...sunt sanse 50/50 depinde de tine.succes
0
07-03-2016, ora 14:46
drogosene
Nu este medic/terapeut
drogosene
Cartea aia e buna, dar eu stiu de persoane care au mai redus numarul de tigari si printr-o cura cu suplimente alimentare.
0
03-09-2021, ora 19:54
Ruxandra30
Nu este medic/terapeut
Ruxandra30
Ai încercat Defumoxan?
Și eu lupt sa ma las… au început sa îmi facă rau. Nu ma așteptam sa se întâmple asta dar chiar ma simt rau după fiecare tigara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Renuntarea la fumat
  • Avantajele renunțării la fumat
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Țigara electronică – o soluție pentru a renunța la fumat?
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  •