cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...

30-08-2014
marius_rdv
Nu este medic/terapeut
marius_rdv
buna ziua am si eu o mare problema bebelusul meu respira foarte greu din cauza la mucisori..am fost la doctor si mia zis ca copilul nu are nimic...si sai scot mucisori de cateva ori pe zi dar dupa 10 minute se infunda iar...nea dat niste picaturi nazale apa de mare nurofen debridad dar degeaba. As vrea sa stiu daca e grAva problema k ii trag cu batista bebelusului intruna si tot nu scapam de ei...si ii trag fara ser pt ca sunt moi? As vrea sa stiu daca este vreo solutie sa capam de ei sau daca nu un sfat sau o indrumare sa mergem undeva sai fac analize!!! orice sfat mi ar fi de mare ajutor!!! Ast raspuns urgent!!!
6 comentarii
0
30-08-2014, ora 16:31
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua. In situatia in care secretiile nazale sunt abundente, provocand copilului disconfort, recomand consult ORL. Este important ca ambientul copilului sa fie lipsit de noxe care ar putea produce iritatia mucoasei nazale(praf, fum tigara, etc.), temperatura si umiditatea sa fie optime. Aceasta secretie nazala s-ar putea datora si unei alergii, deci ar trebui evaluata si aceasta posibila cauza. Multa sanatate!
0
30-08-2014, ora 17:41
marius_rdv
Nu este medic/terapeut
marius_rdv
Am fost la mai multi medeci pediatri dar tot imi zic ca copilul nu are nimic.sunt din rosiori de vede jud. teleorman.si nu stiu as vrea un sfat...eu zic sa merg la bucuresti la budimex..pt ca medici de aici nu imi da un tratament care macar sa amelioreze stare..ce parere aveti?...sau daca nu daca ma ti sfatui cu un tratament care sa amelioreze strea mi ar fi dee mare ajutor..
0
30-08-2014, ora 17:42
marius_rdv
Nu este medic/terapeut
marius_rdv
bebelusul meu are aproape 2 luni..
0
31-08-2014, ora 08:34
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Incercati Protargol sau Colargol 3%, de 3x1 picatura/zi in fiecare narina dupa ce aspirati secretiile. Succes!
0
31-08-2014, ora 12:58
marius_rdv
Nu este medic/terapeut
marius_rdv
multumesc pt sfat!!! Dar as vrea sa stiu e ceva grav asta???
0
07-04-2020, ora 08:53
camyior
Nu este medic/terapeut
camyior
Buna ziua, nasucul infundat mereu a fost o problema pentru noi, cu batista bebelusului nu o putea face sa stea sa o aspir, se speria foarte tare din cauza zgomotului facut de aspirator! o prietena folosea pentru baietelul ei Duobaby de la Omron, mi l-am achizitionat si eu si asa am putut sa o aspir mereu! ii pun inainte de aspirare mereu putin ser, fiziologic, o las cateva secunde si apoi o aspir! trebuie sa insistati, sa-i scoateti mucozitatile pentru ca altfel vor aparea complicatii mai grave! O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •