Curge nasul la copil 1 an si 9 luni

17-01-2019
Me Deea
Nu este medic/terapeut
Me Deea
Buna Ziua. Băiatului meu de 1 an si 9 luni ii curge nasul de o săptămână. I am dat aerius, prospan, laridep si vibrocil, tratament prescris de pediatru. Ii scot mereu cu batista bebelusului si ser fiziologic. Nu are alte simptome. Cum scăpăm de muci?
2 comentarii
1
17-01-2019, ora 18:09
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna seara
Ati folosit deja 7 zile de medicamente pt rinita. Ar fi bine sa va rezumati doar la a-i sterge nasul copilului, a-i asigura atmosfera umeda in camera in care doarme, precum si un aport mai bogat de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale). Sanatate !
0
17-01-2019, ora 19:35
niko242006
Nu este medic/terapeut
niko242006
buna seara. am un baietel de 5 ani care raceste foarte des.nas infundat, mucozitati si tuse productiva.acum 2 luni medicul de familie mi a prescris pt rosu in gat klacid si dupa o saptamana la recontrol a zis ca nu mai are nimic nici in gat nici pulmonar, doar ca dupa o saptamana si jumate copilul a inceput din nou sa tuseasca de data asta medicul pediatru l a consultat si l a gasit pulmonar i am dat 2 sticlute de zinnat la recomandarea medicului.este posibil sa fi ramas cu ceva la plamani pt ca inca mai tuseste si cateodata se aude un harait la plamani? si ce aerosoli pot sa i fac inafara de respisun?mentionez ca i am dat si siropuri de tuse; fluimucil, eurespal, rinathiol fara prea mare efect.multumesc mult !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •