daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?

15-09-2008
tinapaula
Nu este medic/terapeut
tinapaula
buna sunt paula si am 23 de ani sunt insarcinata in 3 luni dar ma cam inteapa apendicele poate sa fie de la sarcina sau din alte cauze.astept un raspuns.multumesc.
2 comentarii
0
29-09-2008, ora 00:00
tinapaula
Nu este medic/terapeut
tinapaula
multumesc pt sfat am fost la ginecologul meu dar era deja prea tarziu sarcina am pierduto si am facut si o anexita urata.dar acum am alta problema ma doare tampla stanga poate sa fie din cauza pastilelor pe care mi le-a dat se numesc MOVALIS nu stiu ce sa fac sa le mai iau sau sa le intrerup si sa ma duc din nou la el?dar am fost si racita si acum imi mai curge nasul nu stiu ce sa fac.astept repede un raspuns.multumesc.
0
04-10-2008, ora 00:00
tinapaula
Nu este medic/terapeut
tinapaula
vreau sa mai intreb ceva am facut sex cu sotul meu totul a decurs super bine dar cand ma pus cu picioarele pe umerii lui ma luat o durere in partea stanga de nu am mai putut continua.de la ce poate sa ma doara asa de tare.astept un raspuns urgent.oricum luni am programare la ginecolog dar vreau sa aflu si alte pareri.multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna III
  •