De ce nu ma simt bine?
Buna seara!Nu prea ma simt bine de cateva zile, nu inteleg de ce si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu o parere sau un sfat.Acum 4 zile mi-a venit ciclul si pentru ca am si o tuse nesuferita de vreo saptamana si ceva, tuse cauzata de iritarea corzilor vocale, am zis sa iau si o pastila de sumamed(am mai luat) cu ideea ca o sa imi fie mai bine.Noaptea m-am trezit brusc la un moment dat, am fost in bucatarie si dupa m-am asezat sa ma culc inapoi si dupa mi-a fost foarte rau(aveam senzatie de lesin, ma durea burta si toata noaptea inainte sa ma trezesc atunci am avut furnicaturi la nivelul picioarelor) si am crezut ca voi fi nevoita sa chem ambulanta, dar Slava Domnului ca intr-un final m-am linistit.Din noaptea aceea am o stare de disconfort la nivelul stomacului si a ovarelor.Sa fie vreo sarcina...nu cred deoarece in ultima perioada nu am avut activitate si mi-am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.Ma cam ingrijoreaza aceste simptome si ma voi duce la medic luni.Ce parere aveti? O seara placuta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: