de la ce varsta sa folosesc marsupiul?

02-04-2011
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Buna ziua! Baietelul meu are 3 luni si 7 kg. Isi tine capul cam de la 2 luni, acum il tine foarte bine. Vreau sa stiu daca-l pot pune in marsupiu si mai ales cat timp il pot tine?
Va multumesc!
2 comentarii
0
03-04-2011, ora 00:21
elena raluca
Nu este medic/terapeut
elena raluca
Draga mea, ar fi o mare greseala di partea ta sa folosesti acel marsupiu.Stiu ca sunt la moda, sau cum spun unii ca sunt ffff.comode.Pot sa te asigur ca nu e asa.Din punt de vedere medical nu e deloc indicat (crede-ma) atat pt tine cat mai ales pt micutul tau(daca in vrei binele).Coloana vertebrala a copilului, trebuie mentinuta in pozitie dreapta(este inca foarte frageda chiar daca isi tine capul).Oasele lui nu sunt inca puternice.
Nici pt tine (spatele tau), nu e recomandat sa folosesti marsupiul;mai tarziu vei avea dureri de spate-crede-ma stiu ce zic.Mai bine folosesti caruciuorul protejandu-va pe amandoi astfel.Fa cum vrei, dar esti responsabila pt. sanatatea copilului tau;mai tarziu sa nu-ti reprosezi(para rau).Sanatate multa.
0
08-06-2011, ora 01:02
AdrianaOancea
Nu este medic/terapeut
AdrianaOancea
noi folosim marsupiu de la 3 luni si ne simtim foarte bine. l-am primit din state, insa se gaseste si in Romania, probabil in magzinele de specialitate, dar e de vanzare si pe acest site: http://www.tamtamtoys.ro/marsupii/2-marsupiu-bebelusi-flip-3-pozitii-36-kg-145-kg-new.html

acum avem aproape 12 kg si inca il folosim fara sa avem probleme :)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul