de la un timp... mi-a aparut o bubita pe penis

10-10-2007
ALyN_yo
Nu este medic/terapeut
ALyN_yo
am 19 ani...problema mea..este ca de un timp incoace nu de mult...mi-a aparut o bubita..sau nush..chiar nush cum sa ai zik...pe penies..chiar pe unde ejaculez sau urinez..nu ma doare nu am niki un fel de problema..dar nu ami dau seama ce e si cum a aparut chiar acolo????.dak poate stii cin-va sa ami zika..rog frumos sa ami rapsunda...dak se poate un medic e si mai bine..va multumesc mult de tot.
3 comentarii
0
11-10-2007, ora 00:00
cristal_tears
Nu este medic/terapeut
cristal_tears
posibile cauze:igiena intima, vro boala kre are simtome lente.ejti virgin?ar trebui sa mergi l un kbinet medical.nu te lua dupa leacuri babesti.k sa vindeci ceva treba in primul rand sa afli sursa...mult succes&ai grija d corpul tau
0
12-10-2007, ora 00:00
cristal_tears
Nu este medic/terapeut
cristal_tears
ji ai luat in klcul vreo boala cu transmitere sexuala?din ce oras ejti?sa ma informez dsp kbinete medikle.parerea mea e k ar fi m-ai indikt sa mergi l un medic urolog, makr sa afli o parere.dar banuiesc k ji un medic dermatolog ar avea o parere.d auzit vad k ai auzit multe dar d facut ceva knd vei face????????ar putea avansa&se poate agrava.ji km d kt timp persista problema ta?aproximativ.d knd ai bubita respectiva, ai facut-o?ai fost vreodata l"fetitze"?
0
23-10-2007, ora 00:00
cristal_tears
Nu este medic/terapeut
cristal_tears
mey m-am documentat ji mi-o zis cineva d nijte unguente.cum t m-ai simti?da-mi adr ta d mail sa-ti tr rasp kre l-am pr d l un medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.