de mai bine de un an am pete pe fata..

Am 14 ani si de mai bine de un an, imi ies pe fata niste pete albe...nu stiu ce sunt.si nici la dermatolog nu am fost...
6 comentarii

Te rog să consulţi dermatologul pentru a vedea dacă nu cumva sunt pete leucodermice întâlnite în cadrul unor patologii precum vitiligo, pitiriazis versicolor etc. NU mai sta aşa, consultă dermatologul...toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

Vă rog să detaliaţi: ce culoare au petele, ce formă, cum se manifestă, etc.?

buna!Fiica mea are varsta de 12 ani si are cosuri ca si o adolescenta. imi putetzi spune dc ?se maturizeaza mai repede?
imi puteti recomanada cu ce sa o tratez sau cu ce solutii sa o dau sau creme.nu mai pot suporta sa o vad in halul asta.imi puteti da un raspuns?
imi puteti recomanada cu ce sa o tratez sau cu ce solutii sa o dau sau creme.nu mai pot suporta sa o vad in halul asta.imi puteti da un raspuns?

Hristos a înviat!
Stimată d-nă Paula, fiica dvs. a intrat în perioada caracteristică pubertăţii? Cel mai indicat ar fi un consult dermatologic. Dacă nu puteţi, documentaţi-vă cu privire la produse precum: Skinoren, Clearogen şi Granex.
Să fiţi binecuvântată. Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Stimată d-nă Paula, fiica dvs. a intrat în perioada caracteristică pubertăţii? Cel mai indicat ar fi un consult dermatologic. Dacă nu puteţi, documentaţi-vă cu privire la produse precum: Skinoren, Clearogen şi Granex.
Să fiţi binecuvântată. Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

Salut.am si eu o mica problema, de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe fata, care se decojesc, dimineata de obicei ccand ma trezesc am coji, acum s-au mai micsorat petele.am mai dat cu crema de fata dar cam degeaba.Astept un raspuns, poate ma puteti ajuta...va multulmesc frumos o zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete maro care se fac albe
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 3pata pe coasta dreapta
- 5pete albe in jurul semnelor
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 0Mi-au aparut niste pete roz pe burta + poze
- 3Pete vinete si roshii in regiunea merishorului si mai sus
- 3Pete albe pe spate
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 1Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.
- 1pete rosii numai in palme.
- 1Pete rosii pe fata
- 1Pete pe piele la copil 2 ani
- 1Pete albe micute pe brate
- 3Pete pe piele
- 5Pete vinetii purpurii pe picioare
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: