de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei

06-10-2006
popika_69
Nu este medic/terapeut
popika_69
Buna ziua! Sunt un adolescent in varsta de 14 ani si imi este puin jena sa spun faptul ca de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei. Va rog sa imi spuneti daca aceasta poate sa imi afecteze dezvoltarea mea fizica si psihica sau poate viata sexuala pe care o voi avea in viitor. Va multumesc!
2 comentarii
0
24-10-2006, ora 00:00
wyatt
Nu este medic/terapeut
wyatt
este foarte freu sa te stapanesti la varsta pe care o ai, fiindca hormonii tropaie desantat. dar asculta aici foarte atent si sa nu uiti asta dupa ce inchizi calculatorul: nimeni nu iti recomanda sa nu te mai masturbezi, insa incearca sa iti impui sa o faci maxim o data sau de doua ori pe saptamana. nu sunt medic insa sunt cu vro 16 ani mai mare ca tine si stiu ce ti se poate intampla: esti intr-o perioada de crestere iar tu prin masturbarea asta excesiva iti secatuiesti organismul de resursele energetice. daca vei continua in ritmul asta probabil ca pe la 20 de ani vei incepe sa ai probleme de erectie iar mai tarziu si de libidou. Crede-ma ca e adevarat deoarece iti spun din proprie experienta.
0
31-12-2008, ora 01:50
danubius
Nu este medic/terapeut
danubius
majoritatea barbatilor am trecut prin ceea ce treci tu acum.Insa eu iti dau un sfat eu l-am folosit si a mers, incearca sa iti ocupi tot timpul cu ceva un hoby orice .Totu depinde tine daca ai dorinta sa scapi de aceasta "boala".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •