Masturbare nenorocita

25-09-2007
Samurai
Nu este medic/terapeut
Samurai
Am o foarte grava problema.
Am 14 ani si m-am masturbat. Ce o sa patesc? Am citit pe site-uri ca iti provoaca tot felul de boli, ca nu mai cresti, par pe mana etc.
Mentionez ca am inceput de la 13 ani si asa am facut cam o data la 10 zile dar am incercat sa ma las de 4 ori...(sunt baiat).

Va rog frumos spuneti-mi ce o sa patesc ca mi-e rusine sa vb direct cu cineva...
62 comentarii 12 3 Înainte ›
0
25-09-2007, ora 00:00
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
Nu este o problema foarte grava, este o problema intr-adevar dar una psihica. Fizic nu ai ce sa patesti. Incearca sa renunti. Vei reusi cand vei creste si vei avea o iubita. Succes!
1
28-09-2007, ora 00:00
gigi becali
Nu este medic/terapeut
gigi becali
lasa mah picollyy copilu sa faca laba ca nu e nimic grav, , , , da i inaite cu tupeu samuraiule.lustruieste ti sabia ;))
1
29-09-2007, ora 00:00
Samurai
Nu este medic/terapeut
Samurai
Eu am sa incerc din nou sa ma las. Dar vreau sa stiu daca am sa patesc ceva FIZIC.O sa mai cresc oare normal ????Subst. pierdute o sa ma afecteze?Spuneti-mi va rog!!! Nu vreau sa raman un nedezvoltat...
0
25-10-2007, ora 00:00
Imprevizibilă
Nu este medic/terapeut
Imprevizibilă
Stai calm pustiule, o sa cresti mare si sanatos chiar daca te masturbezi:).
0
04-07-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
e varsta la care toti copii incep sa-si exploreze sexualitatea.esti adolescent este ceva f normal si nu afecteaza in nici un fel fizic.doar daca exagerezi te poti simti lipsit de puteri si obosit iar in timp nu este bine sa faci un obicei din asta.cand mai cresti o sa ai o prietena si o sa ai o viata cat se poate de normala.
0
22-10-2008, ora 14:47
user59585
Nu este medic/terapeut
user59585
masturbarea e total normala.toata lumea face asta.daca spune cineva ca nu face asta te minte.mai ales mi e greu sa cred ca exista barbat care nu se masturbeaza.totusi nu trebuie sa exagerezi.parerea mea.mai bine te abtii de cateva ori.masturbarea te ajuta si la mentinerea erectiei.dar ideea este ca trebuie sa ti placa mai mult cu o fata decat de unul singur.asa ca de asta e bine sa nu exagerezi.
site urile pe care ai intrat tu si spuneau bazaconii cred ca erau religioase.
0
26-03-2009, ora 20:33
iadaci
Nu este medic/terapeut
iadaci
Laba e un lucru cat se poate de normal, la orice varsta, altfel nu s-ar scula. dai bice cailor:), nu exagera, ca ce-i prea mult strica.. cand ai chef, linistit. apropo, o sa ai mai putine cosuri poate la pubertate, dai afara din hormoni.
0
29-03-2009, ora 21:48
crisss74
Nu este medic/terapeut
crisss74
-PAI NU E O PROBLEMA IN A TE MASTURBA, SI NICI NU O SA PATESTI NIMIC FIZIC, DAR IN PRIMUL RIND IGIENA SA FIE PE PRIMUL LOC, SA FOLOSESTI UN LUBREFIANT, SA NU TE IRITI, SI SA NU O FACI PREA DES.
-CEL MAI GRAV LUCRU CE AR PUTEA SA SE INTIMPLE DIN ACEASTA CHESTIUNE AR FI OBISNUINTA, SI LIPSA PLACERI CIND VEI AVEA NEVOIE INTRADEVAR SA AI O RELATIE SEXUALA ADEVARATA CU O FATA, INTR-UN FEL VEI FI PLICTISIT, SI NU VA FI CEVA NOU PENTRU TINE, DECIT ATINGERILE.
-EU AS ZICE SA O LASI MAI MOALE SA NU SE TRANSFORME IN CEVA DE TOATA ZIUA, UITE, , , UN FUMATOR CARE A INCEPUT, NU SE MAI POATE LASA CA-I CERE ORGANISMUL, 10 / 100 E NICOTINA PENTRU SINGE IAR 90/100 ESTE VICIU (OBISNUINTA) "" ASA CA NU TE LUA DUPA LOZINCA, , , LUSTRUIESTE-TI SABIA "" NU E TOCMAI BINE PENTRU PSIHICUL TAU, CIT DESPRE ORGANELE SEXUALE, NU AI NIMIC EVENTUAL SA TE IRITI CEL MULT.
- ASA CA DRAGA BAIETE, ALEGEREA E A TA, SI FACI CUM CREZI, DAR SIGUR LA UN MOMENT DAT VA APAREA SI O FATA CARE CE VEI FACE CU EA.?
0
05-04-2009, ora 21:50
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Masturbarea sau curvia cu mana e un pacat mare. se spune ca un baiat a murit si ca Maica Domnului l-a inviat sa poata sa-si marturiseasca pacatul masturbarii.
Masturbarea ataca celulele nervoase si se poate vedea prin semnele ce apar pe fata in jurul ochilor. In timp indelungat duce la probleme nervoase si se poate transmite genetic generatiilor viitoare atacand celula genetica. Sexualitatea e doar pentru nasterea de copii, corpul fiind mult mai sanatos fara masturbare.
0
19-04-2009, ora 11:20
iadaci
Nu este medic/terapeut
iadaci
Intreaba un doctor inainte sa iei in seama ce spune pasadi97.
0
29-04-2009, ora 02:51
Pussyca
Nu este medic/terapeut
Pussyca
ceea ce ai citit tu pe diferite site-uri, sau cine ti-a zis sant niste bazaconi, create special sa determine copii, adolescenti sa nu o faca.Toata lumea o face chiar daca nu recunosc toti si nici nu scrie pe fruntea nimanui.Nu eista om de pe pamant care sa nu incerce macare sa se masturbeze si plus de asta ajuta la dezvoltarea ta sexuala ca sa zic asa.Asa poti sa te obisnuiesti cu corpul tau, si sa afli ce te excita si ce nu, unde si daca mai tare sau mai repede, intr-un cuvant sa te descoperi pe tine.Daca vrei o confirmare ca si baieti mari o fac, urmareste un film xxx si vei vedea ca si barbati si-o mai freaca din cand in cand si daca nu o fac ei, o fac fetele de langa ei.Peste ani te vei amuza de intrebarile astea care le-ai pus aici.Poti avea o discutie chiar cu tatal tau ca de la barbat la barbat, asta daca nu e comunist!Oricum nu te vei transforma in OMUL-LUP
0
10-06-2010, ora 01:18
Cozy
Nu este medic/terapeut
Cozy
Nu te mai lua dupa astia care iti spun minciuni.Ea creeaza mai tarziu grave probleme de memorie dar si sexuale.Prin masturbare iti pierzi neuronii care nu se mai regenereaza nicodata !!!
0
18-07-2010, ora 10:30
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
@ pasady97:
unde naiba ai facut scoala?

Pustiule, nu ti se intimpla nimic, doar ca nu exagera!
0
18-07-2010, ora 12:43
iadaci
Nu este medic/terapeut
iadaci
samurai are deja 17 ani... sper ca nu ai luat in seama ce a scris pasadi97:))))))).
0
08-08-2010, ora 16:28
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Pe pasardi97 l-as interna in sectia mea pentru delir mistic :)).
Poate exagera orice pustan cu masturbarea, toti o fac...chiar si barbatii maturi; cine face comentarii negative e un dezaxat.psihopat.
0
09-08-2010, ora 10:56
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
ha ha ha...delir mistic !!! Mor de ris...asta tre s-o adaug la colectie!(alaturi de "incontinenta verbala" a soacra-mii)
0
03-01-2011, ora 02:03
Rottwailer112
Nu este medic/terapeut
Rottwailer112
Fratilor. sunt multe probleme in multe raspunsuri... prima, chestia cu par in palma... zimi tu ai vazut pe cnv cu par in palma pana akuma? aia care au si-au dat cu solutie de crescut parul... credema nu poti sa iei nici o boala... pasady e pocait clar. stiti ce poate fii cel mai rau lucru care vi se poate intampla? sa depasesti "viteza legala" si de la atata frectie sa ti se i-a putina piele de pe... si sa nu mai poti sa te masturbezi 2-3 zile... de ex, mie akum 3-4 zile, mi-a aparut o buba pe penis, eu foarte speriat, zic "gata am sida". va dati seama ce disperat eram cand am vazut bubita de m-am gandit la sida... apoi am consultat mai multe siteuri, cu rasp bune si rele... si m-am gandit... de unde sa iei frate boala singur? in cel mai rau o infectie de la murdarie. faza era doar ca, atunci cand am adus niste lemne in casa, unul mi-a picat pe... si nu eram imbracat decat cu niste pantaloni subtire... fara sa imi dau seama, o aschia mi-a intrat in gatul penisului unde am akum buba fara sa imi dau seama... apoi, dupa sperietura care am luat-o, am vazut ca se face coaja si nu mai am nici o problema... deci frate linistete si fa in continuare... dar ai mare grija sa nu exagerezi ca mn, akum 2 ani, sa faci de 3-4 ori intr-o zi. ca atunci, ori esti obosit ca draq zici ca ai carat saci de ciment toata ziua, ori, vine o gagika buna la tn si iti pune mana la... si tu nik. daca exagerezi nu mai ai nici un chef de fete... te doare-n 14. asa ca stai linistit si amturbeazate fara exagerare
0
03-01-2011, ora 02:05
Rottwailer112
Nu este medic/terapeut
Rottwailer112
scuzati greselile de scris :D
0
03-01-2011, ora 12:29
luminita41
Nu este medic/terapeut
luminita41
buna ziua am o probl si eu am 42 de ani si mia venit ciclul in 17 dec ma tinut vreo 5 zile dar cam la o sapt mia venit iar cv scurgere mai urata tulbure cv ca murdar dar acu de 2 zile zici ca e sange curat un rosu aprins si ma doare in partea stang mai jos nu tare dar e o durere asa ascunsa.am o hernie inghinala sa fie de la asta?sa fie ovarul cumva ?nam mai avut asa probl.la control am fost cam de un an si mia zis ca nam absolut nimic nu prea mea venit sa cred si la o luna am mai mers la altu aici mia gasit exocervicita colpita pap tip 2 si mia dat trat de atunci nam mai foft simt si o usturime asa in zona genitala.se intampla cv daca mai intarzii cu controlul o sa mg maine sa nu mg chiar azi din prima zi de lucru dati-mi va rog un taspuns,
0
19-01-2011, ora 06:38
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Cine nu stie zice ca masturbarea e buna dar nu e asa.
Parintele arsenie Boca are o carte, cararea Imparatiei si are un capitol impotriva masturbarii, Copiii nascuti in lanturi. In capitolul asta ararata ca baietii ce s-au masturbat nu se mai potrivesc cu sotiile mai incolo si pot ajunge la esecuri conjugale.
Sunt ortodox.

Problemele masturbarii:
Tampeste mintea
Cercuri in jurul ochilor
imbatranire
tremurare maini
probleme ale celulelor nervoase
Devine neatragator pentru femei si nu se potrveste cu acestea de unde posibile probleme conjugale

sanatate subreda urmasi, chip imbatranit, probleme mintale posibile.

Deci pentru unii asta nu e nimic. Asa ca gandeste-te inainte sa faci prostii.

Unde mai pui ca avem povestiri cu copii ce au ajuns in coma in iad dupa o masturbare si au fost inviati de MAica Domnului sa se spovedeasca.
0
19-01-2011, ora 11:55
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@pasadi97: ce-ar fi sa te internezi putin la Psihiatrie cu delir mistic?
0
21-01-2011, ora 23:02
tamy33
Nu este medic/terapeut
tamy33
vai de capul meuuu!!!!! am ras cu lacrimi!, ma dor falcile! din suflet va rog sa continuati dezbaterea. ar fi pacat sa va opriti aici.
0
28-01-2011, ora 16:20
andrad
Nu este medic/terapeut
andrad
bietul copil, probabil că până acum a realizat cum stau lucrurile. citesc halucinată de vreo câteva ore despre delirul mistic şi nu îmi vine să cred că am cunoscut şi cunosc atâtea persoane care, teoretic, sunt la un cui de primi tratament, doar că nu ştiu asta.
0
08-03-2011, ora 12:38
valy2011
Nu este medic/terapeut
valy2011
Sa stiti ca si eu am problema aceasta a masturbarii si incerc sa o rezolv!!! Inainte ma uitam la filme porno dar nu ma masturbam deloc...
Eu credeam ca eu nu sunt in stare sa ejaculez, si o data in timp ce ma uitam la filme porno am vazut ca am putut!! Eram bucuros ca putusem asa ceva insa tot asa am alunecat pe panta patimei acesteia! sa stiti ca nu este buna si chiar asa vrea sa vb cu tine pasadi97 daca esti ortodox... -*!! va multumesc mult daca am cam 8 luni de masturbare cam cum este treaba? e foarte grava??

(*modificat de administrator)
0
08-03-2011, ora 17:05
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@Vali2011: vezi sa nu te mai masturbezi, caci mi-a spus o pacienta de-a mea (sunt un tanar psihiatru) ca cei care se masturbeaza ajung in Iad si acolo dracii ii prind de ciucurel si incep sa joace hora cu el pana le zmulge podoaba, dupa care le face operatie estetica si le-o pune la loc si apoi iar joaca hora; dar pana atunci alt pacient de vreo 20 de anisori mi-a spus ca s-a masturbat si acum a ramas gravid (cu el isusi). De opt luni practicand acest lucru esti gata...nu mai ai scapare, trebuie sa faci 150 de matanii pe zi si sa citesti zilnic psaltirea de la cap la coada; masturbarea nu e buna, crucea e buna, asa ca atunci cand iti vine sa iei o cruce in mana si sa o tii asa pana iti trece.

Dupa ceva timp, sa vi la noi sa te tratam, ok?

PS: ma lasa fara cuvinte nivelul de cultura generala si discernamantul unora.
0
24-05-2011, ora 16:44
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
*Masturbarea este rea! Pentru ca ucide spiritul si incetoseaza gandirea. Este un viciu, deci este o slabiciune.
Am sa ti explic de ce este o greseala sa te masturbezi fara sa te mint:
Pe la varsta ta incepe totul, 12-13-14 ani depinde. E un fel de drog care intra in viata ta. Descoperi ca ai la indemana o metoda care iti poate provoca placere si esti surprins, e fantastic sa explorezi acest lucru. Insa pe zi ce trece din tanarul de 13 ani care erai devi de 14 de 15 si in functie de fiecare exista variante. Poti sa cazi in acest viciu atat de tare incat sa fie ca un drog (cel mai ieftin drog si la indemana oricui), tocmai de asta si lupta e atat de mare pentru ca e la indemana. Acest drog (slabiciune) face loc altor slabiciuni, pentru ca, creeaza slabiciune in tine, iti macina independenta cu care ai venit in lume. Te pune la incercare. Dar tu fiind doar un tanar de 13 ani nu ai foarte multe sanse. Iti sugerez sa lupti cu orice metoda posibila cu acest viciu. Sa-i declari razboi. Sa te pastrezi doar pentru clipele in care poti sa devii unul si acelasi cu partenerul tau. (nimic nu este mai sublim).
Daca ai sa analizezi comportamentul celor care au postat pe forum ai sa-ti dai seama ca nu sunt cu nimic mai buni ca tine. Un tanar la 13 ani, cu siguranta este mai inocent decat baieti trecuti de 20 sau chiar mai bine. Ai sa ii vezi cat de inversunati sunt de acest pacat si cum i-a tarat acest pacat si in alte pacate. Efectiv te ucide psihic daca nu esti in control.

Masturbarea precursorul dezbinarii cuplurilor prin prisma infidelitatilor. Te face sa ai ochi pentru altele, te face sa fi slab. E o tema ampla de dezbatut. Acum nu e gresit sa explorezi aceasta lume, dar de fiecare data ar trebuii sa-ti faci un memento, gandindu-te cat de mult te indeparteaza fiecare "laba" de varsta unica de 13 ani. Ai sa vezi cum constiinta morala isi va face loc simtindu-te vinovat de altfel de aia ai si postat pe acest forum. (Constiinta morala e ceva din tine care iti spune ca nu e bine ce faci). Ai sa vezi cand ai sa faci dragoste prima data ca e diferit, cand ai ochi doar pentru iubita ta. Dar si aici e un teren nesigur. Tot ce faci trebuie sa faci gandindu-te daca e demn sau nu, sa ai coloana vertebrala. Sunt multe de discutat amice. Sa incerci sa te abtii cat mai mult din orice viciu al acestei lumi si vei dobandi putere. Nimeni nu-ti va spune ce ti-am zis eu dar tu stii ca e asa cum zic eu. Pentru ca ei au mai multa ceata decat ai tu pe ochi.
*DRT ar trebuii sa explorezi si in afara sferei tale de cunoastere.
Ne dai dovada ca esti Limitless. Inceteaza sa invoci cabinetul si ce poti tu sa tratezi. Impotriva vietii nu exista lege. Nu poti sa tratezi in cabinete cu pastile, oamenii nu sunt cobai. Oamenii cu probleme sunt fluxuri de energie perturbate si atat.
0
27-06-2011, ora 17:54
30secondstomars
Nu este medic/terapeut
30secondstomars
Masturbarea nu este normala in urma cu 300 de ani masturbarea cauza schizofrenie, cancer, boli mintale. Dar vad ca toate astea au fost sterse din istorie. Multi dintre oamenii care va indeamna la masturbare sunt inruditi, bine instruiti si bine platiti de industria pornografica. Masturbarea este singurul lucru care duce la boli mintale.
Masturbarea = boli mintale x medicamente
Boli mintale = medicamente
Masturbarea = medicamente x medicamente = (mai multe medicamente)
Medicamente = bani
Masturbarea = bani.
0
27-06-2011, ora 17:56
30secondstomars
Nu este medic/terapeut
30secondstomars
@DrT Ce ar fi sa iti iei de mana cu toti prietenii tai :(psihiatrii) si sa va internati voi la un spital ADEVARAT de boli mintale?
0
27-06-2011, ora 18:51
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@30secondstomars: Interneaza-te la Psihiatrie, ca e grav...un asemenea om de speta ta nu merita nici cea mai mica atentie si apropos multumesc pentru mesajul trimis pe privat plin de cuvinte "frumoase" - ce denota educatia primita de la parinti si cultura dobandita la scoala (probabil pe strazi precum vagabonzii si prostituatele lui Balzac).
0
27-06-2011, ora 19:08
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Totusi pentru un DR ai o perspectiva gresita de viata prietene. Incurajezi un lucru care duce la probleme de ordin psihic in timp. Cum anticipezi tu boala. Si cum previ problemele pacientilor. Cel mai bun doctor este cel care previne. Tu ma dezamagesti. Taoismul explica pierderea principala a energiei masculine prin ejaculare. Inteleptii Taoisti isi considerau propria energie ca pe o unitate totala. Intr-o singura zi spre exemplu, o persoana tanara si sanatoasa castiga 100% din energia necesara din mancare, odihna si exercitiu fizic, consumand aproximativ 60 pana la 70% muncind, mancand digerand, respirad, mergand etc. Cu varsta omul castiga dince in ce mai putin desi corpul sau ii necesita acelasi consum si ca sa faca ata el extrage energia din organele vitale si in final din creier.

Toti suntem nascuti cu o abundenta de energie pe care Taoistii o numesc energie principala, sau JING. La femei JING este energia generatoare si creatoare, necesara formarii ovulelor, consolidarii uterului si hormonilor, ca si mentinerii unei stari sexuale active. Energia JING, suplimentata cu energia aerului pe care il respiram si cu mancarea pe care o consumam, permite corpului femii sa-si doteze ovulel cu o energie viatala transmisibila viitoarei generatii.

De asemenea, energia JING se converteste in energie viatala pentru organe, energia denumita CHI. Dupa identificarea acestui tip de energie, vechii Taoisti au observat ca prin conservarea sau restabilirea energiei JING se poate promova o viata mai lunga si mai sanatoasa.

Energia sexuala(ENERGIA CREATOARE) este singura energia care poate fi dublata, triplata sau multiplicata chiar d emai multe ori. De aceea daca dorim sa conservam sau sa ne refacem energia principala pierduta, energia sexuala este cea care ofera mijloacele de creare a unei forte suplimentare, daca vom sti sa o conservam, reciclam si transfomram din nou in energie principala. Vom avea atunci un surplus de energie disponibila, capabila a se tranforma in CHI, care la randul sau se transforma intr-un alt tip de enrgie, numita SHEN. Cuvantul SHEN inseamna energie spirituala.
Adaugă un comentariu / răspuns
62 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •