dereglare.
buna ziua
numele meu este Mihaela am 31 de ani, in septembrie am nascut o fetita, primul copil, am avut o nastere dificila, mi au facut anestezie in coloana, dar nu au facut cezariana, ci m au ajutat cu forcepsul..am avut o ruptura de gardul 3.
momentan apaltez dupa 4 luni am avut prima menstruatie fara nici un simptom inainte, ci doar cateva dureri de spate, ma tinut o saptmana mult mai mult decat de obicei...Am avut contact sexual protejat cu prezervativul si luna acesta nu mi a mai venit am o saptaman intraziata, am facut un test de sarcina si a iesit negativ..ce poate fii o noua sarcina?sau o dereglare.multumesc frumos o zii buna.
numele meu este Mihaela am 31 de ani, in septembrie am nascut o fetita, primul copil, am avut o nastere dificila, mi au facut anestezie in coloana, dar nu au facut cezariana, ci m au ajutat cu forcepsul..am avut o ruptura de gardul 3.
momentan apaltez dupa 4 luni am avut prima menstruatie fara nici un simptom inainte, ci doar cateva dureri de spate, ma tinut o saptmana mult mai mult decat de obicei...Am avut contact sexual protejat cu prezervativul si luna acesta nu mi a mai venit am o saptaman intraziata, am facut un test de sarcina si a iesit negativ..ce poate fii o noua sarcina?sau o dereglare.multumesc frumos o zii buna.
1 comentarii
Atata timp cat ati avut relatii sexuale protejate, iar testul de sarcina a iesit negativ, nu aveti nici un element care sa sugereze drept cauza a intarzierii o noua sarcina. Cel mai probabil este ca menstruatia nu a venit din cauza ca alaptati. Pe de alta parte, faptul ca a venit o data, face ca sa nu va mai puteti baza pe alaptare ca mijloc contraceptiv.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie