dermatita atopica?
Buna ziua.
am o fetita de 6 luni pediatra suspectind-o de dermatita atopica.Aceasta apare pe fata mai mult, pentru tratament noi folosim Avene trixera crema emolienta, are un efect limitat totusi in sensul ca dupa citeva zile reapare parca mai puternica.as dori sa stiu ce putem face, daca exista si alte solutii s-au tratamente la aceasta problema.
am o fetita de 6 luni pediatra suspectind-o de dermatita atopica.Aceasta apare pe fata mai mult, pentru tratament noi folosim Avene trixera crema emolienta, are un efect limitat totusi in sensul ca dupa citeva zile reapare parca mai puternica.as dori sa stiu ce putem face, daca exista si alte solutii s-au tratamente la aceasta problema.
2 comentarii
buna si fetita mea a avut dermatita atopiva si dupa 2 saptamani de tratament i-a trecut.o spalam cu gelul de la roche possay pt sugari si o ungeam cu crema bioderma atoderm po zinc timp de 2 luni am tinut aceat tratament dar eu ii spal hainele cu detergent pt copii si i le si calcam.si inca un factor foarte important eu am alaptat numai la san siu am tinut o cura drastica
fara ciocolata masline lactate de vaca nuci migdale banane etc
fara ciocolata masline lactate de vaca nuci migdale banane etc
Buna,
Noi am folosit crema pentru iritatii de la Töpfer (diaper rash cream) si a fost geniala. Este BIO, cu extract de tarate si galbenele organice, la fel ca majoritatea produselor Babycare de la ei (noi folosim toata gama) -previn iritatiile.
Sper sa va ajute informatiile si produsele :)
Noi am folosit crema pentru iritatii de la Töpfer (diaper rash cream) si a fost geniala. Este BIO, cu extract de tarate si galbenele organice, la fel ca majoritatea produselor Babycare de la ei (noi folosim toata gama) -previn iritatiile.
Sper sa va ajute informatiile si produsele :)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate