dermatita atopica?

04-01-2011
niccu
Nu este medic/terapeut
niccu
Buna ziua.
am o fetita de 6 luni pediatra suspectind-o de dermatita atopica.Aceasta apare pe fata mai mult, pentru tratament noi folosim Avene trixera crema emolienta, are un efect limitat totusi in sensul ca dupa citeva zile reapare parca mai puternica.as dori sa stiu ce putem face, daca exista si alte solutii s-au tratamente la aceasta problema.
2 comentarii
0
25-06-2011, ora 08:55
ares_anne
Nu este medic/terapeut
ares_anne
buna si fetita mea a avut dermatita atopiva si dupa 2 saptamani de tratament i-a trecut.o spalam cu gelul de la roche possay pt sugari si o ungeam cu crema bioderma atoderm po zinc timp de 2 luni am tinut aceat tratament dar eu ii spal hainele cu detergent pt copii si i le si calcam.si inca un factor foarte important eu am alaptat numai la san siu am tinut o cura drastica
fara ciocolata masline lactate de vaca nuci migdale banane etc
0
29-07-2011, ora 17:08
sonicaunt
Nu este medic/terapeut
sonicaunt
Buna,

Noi am folosit crema pentru iritatii de la Töpfer (diaper rash cream) si a fost geniala. Este BIO, cu extract de tarate si galbenele organice, la fel ca majoritatea produselor Babycare de la ei (noi folosim toata gama) -previn iritatiile.

Sper sa va ajute informatiile si produsele :)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul