despre injectarea feselor cu Aqua Filling

16-11-2017
Cazacu Mirela
Nu este medic/terapeut
Cazacu Mirela
Bunaaa! Am auzit la televizor, am vazut prin presa despre injectarea feselor cu Aqua Filling. Pareri? A incercat cineva? Imi doresc mult, dar m-ar ajuta cateva pareri de la persoane care chiar au incercat. hugs!
63 comentarii 12 3 Înainte ›
2
18-01-2018, ora 01:50
GabrielaIonita
Nu este medic/terapeut
GabrielaIonita
Buna Mirela,
Mi-am facut eu sânii cu aquafilling miercurea trecută. Nu am avut dureri deloc până acum. Se vad si se simt natural. Procedura a durat 20min.
As alege oricand asta în locul oricărei proceduri
1
02-02-2018, ora 11:13
Noemi6
Nu este medic/terapeut
Noemi6
Buna, fetelor! Ma interesează subiectul Aquafilling in mod special, pentru ca îmi doresc foarte tare un posterior bombat ( ceea ce cu sala nu am reușit sa fsc mare lucru), implant mamar am, însă pt fese nu mi a plăcut cum arata implantul deloc!
Am văzut câteva rezultate uimitoare după injectare cu Aqua in fese, însă as vrea sa știu dacă cineva are de mai multă vreme și cum se comporta in timp.
Merci, va pup!
0
02-02-2018, ora 11:17
Noemi6
Nu este medic/terapeut
Noemi6
Mirela, eu nu mi am făcut ÎNCĂ, dar te pot ajuta cu păreri legate de aspect, pt ca am văzut și mi a plăcut in mod deosebit ! Se simte și se vede extrem de natural ( nu ca la implant fesier), timp de recuperare nu exista, cicatrici nu, durere nu.
In schimb pe mine m ar interesa cum se comporta el in timp. Poate este cineva care și a făcut de mai mult timp, sa mi dea și mie niște info
0
19-02-2018, ora 10:26
healvipturkey
Identitate neconfirmată
healvipturkey
Pentru cele mai utile sfaturi ne pute-ti contacta oricand.
1
23-04-2018, ora 11:37
Marilenaa
Nu este medic/terapeut
Marilenaa
Hei,
Cine și-a mărit sânii prin procedura cu aquafilling? Vreau mai multe detalii ( doctor, pret, rezultate) merci
0
01-02-2019, ora 13:53
Aquaquestion
Nu este medic/terapeut
Aquaquestion
Buna! Ceva date noi despre aquafilling? Pareri, pret si doctori? Multumesc
0
14-02-2019, ora 23:13
GabrielaIonita
Nu este medic/terapeut
GabrielaIonita
Eu am de acum 1 an in sani.
Totul e perfect, sunt super multumita.
Nu vreau sa fac vreo reclama asa ca imi puteti scrie in privat si va dau detalii, poze etc.
0
23-02-2019, ora 21:20
Katrina Emilianof
Nu este medic/terapeut
Katrina Emilianof
Bună fetelor aș vrea să vă întreb stiți cumva dacă după ce se resoarbe efectul de aquafiliig corpul revine la normal sau exista urmări( consecințe ) ?
0
29-10-2019, ora 01:10
GabrielaIonita
Nu este medic/terapeut
GabrielaIonita
Katrina dupa 5 ani incepe sa se absoarba usor usor.
E 100% resorbabil, nu mai ramane nimic. Nu exista urmari ( poate doar daca ii ai lasati, se vor lasa la loc)
0
29-10-2019, ora 13:21
GeorgianaDaniela
Nu este medic/terapeut
GeorgianaDaniela
Buna, eu mi am făcut in Ianuarie 2017, rezultatele sunt aceleași, sunt mega mulțumită poza de profil este cu rezultatul meu iar ca și intervenție am ales Clinica Prestige după ce am fost înainte și la celelalte clinica !
4
04-07-2020, ora 22:33
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Hey!! Nu tocmai la zi cu postarea, dar dupa 2 ani de la injectarea feselor cu aquafilling am mari probleme. Infectie plus inflamatie. De 4 luni ma chinui prin spitale, cu antibiotice, spalaturi si nu reusesc sa scot solutia complet. Toti medicii imi spun ca nu poate fi scoasa complet niciodata. Sper sa reusesc sa scap de dureri si inflamatie. Cunosc cazuri care au avut probleme la 8 ani de la injectare (produsul inca fiind in corp-nu se absoarbe niciodata). Momentan infectia a disparut, insa tot mai am fesele inflamate, dureri extrem de mari, abia pot sta pe sezut. Plus solutia a migrat in zona lombara si am probleme si acolo din cauza infectiei.
Fetelor, invatati din greselile altora si informati va. Nu tot ce zboara se mananca. Nu degeaba este interzisa solutia in multe tari.
Ps. Una din recenzii este postata de angajata unei clinici. Clinica Nu tocmai buna. Care are cateva procese pe rol, care si a schimbat numele de cateva ori.
0
06-09-2020, ora 15:07
Aquafelling
Nu este medic/terapeut
Aquafelling
Buna Anda aceeași problema o am și eu, mi-a migrat pe Șold dar la o singura fesa, am scos tot acidul(sper ca tot) acum o săptămâna, mâine merg la dr sa vad cum evoluează! Regret ca nu mi-am pus Silicon, sunt plină de incizii!
0
23-09-2020, ora 23:32
Deea.a
Nu este medic/terapeut
Deea.a
Fetelor! Va rog mult de tot! Cele care v-ati injectat aqua filling in fese povestiti-mi de ce ati facut infectie?? E substanta periculoasa sau nu ati respectat indicatiile gen sa va duceti la solar? As vrea sa fac procedura de aquafilling in fese pt ca implanturile in fese nu arata natural deloc.Scrieti-mi va rog experientele voastre bune sau rele.Cele care ati scris mai sus la ce clinica v-ati injectat aquafilling-ul si mai multe detalii va rog.Vreau sa stiu daca chiar e o substanta interzisa periculoasa
0
24-09-2020, ora 11:30
Aquafelling
Nu este medic/terapeut
Aquafelling
Buna Deea eu te sfătuiesc sa nu îți pui acest acid, eu după 1 an am probleme cu el, mi-a migrat din fesa pe Șold, de atunci ma chinui sa îl scot! A trebuit sa îmi facă ceva incizii de 3-4 cm cu drena plus copci ca sa îl pot scoate, nu este acreditat de USA și nici nu se resoarbe! Am făcut și ceva gâlme, este groaznic, acum îmi pare rău ca nu mi-am pus Silicon, am ramas cu tăieturi pe partea stânga! Deci sfatul meu este sa îți pui Silicon dacă vrei ceva safe și frumos! P.S. Dacă urmărești sunt deja foarte multe fete care nu sunt ok după acest acid! Am respectat tot ce mi-a zis medicul, solar spre ex nu am făcut deloc de atunci!
0
24-09-2020, ora 21:55
Deea.a
Nu este medic/terapeut
Deea.a
Pe bune?? Am vazut atatea fete care si-au pus la Delbani, la swiss, deci clinici renumite din Bucuresti.Atatea fete am vazut ca si-au pus, dar nu stiu ce sa zic cum evolueaza pe parcurs, ele initial mi-au zis ca sunt ok.Mie chiar nu imi place cum se vad fesele cu implanturi, nu prea ma multumeste implantul.. Fetele care mai vedeti postarea asta si v-ati injectat aquafilling spuneti-mi experienta voastra buna sau rea cu acest gel injectat in fese
0
24-09-2020, ora 21:56
Deea.a
Nu este medic/terapeut
Deea.a
Ca eu ce am vazut implanturi fesiere aratau aiurea, nenatural:(
1
01-10-2020, ora 01:23
Aquafelling
Nu este medic/terapeut
Aquafelling
Da arata bine, dar uite ca eu și probabil alte fete avem probleme cu acest acid după o perioada mai lunga de timp! Nu îți garantează nimeni ca este ok peste 2 ani! Eu nu va recomand, mai bine stai așa decât sa ai incizii peste tot și sa rămâi cu cicatrici!
1
12-05-2021, ora 14:02
Elsa3
Nu este medic/terapeut
Elsa3
Hristos a înviat ! Ma adresse tuturor doamnelor/domnișoarelor am 2 ani de la introducerea acestui produs în fese, anul trecut in noiembrie am avut primele 3 operatii, dupa ce am petrecut 2 luni acasa, fiin ingrijita zilnic de catre un infirmier, la sfarsitul luni pe da de 31februoarie, am mai avut iarasi parte de altele inca 3 operații, deoarece sa reinfectat din nou, asta din cauza ca nu àu putut domni doctori, să-mi scoată tot acel produs, din cauza ca este foarte greu de scos, am suferit foarte mult este foarte dureros, in acest caz eu nu stiu exact ce sa fac. Pentru ca asa ceva nu este posibil, va rog toate care vedeti acest mesaj mai bine faceti ceva cu acei banuti, decât sa faceti aceasta mare greseala. Va doresc multa santate
2
17-05-2021, ora 14:38
teodora.suth
Nu este medic/terapeut
teodora.suth
Buna Fetelor! Eu sunt jurnalist si realizez un reportaj-ancheta despre aquafilling-o substanta interzisa, folosita pentru marirea feselor care s-a dovedit a fi una extrem de periculoasa pentru organism.. Va rog sa ma contactati la adresa de mail theodora.suth@yahoo.com daca ati fi dispuse sa ne marturisiti experienta voastra. Va multumesc! Sanatate multa!
2
19-05-2021, ora 18:18
Mre
Nu este medic/terapeut
Mre
Buna fetelor! Si eu confirm spusele fetelor de mai sus, mi’am pus aquafilling acum un an si jumatate si dupa un an deja aveam numai galme, din ce in ce mai vizibile. Momentan nu am vreo infectie doar un usor disconfort ocazional. Sunt disperata, vreau sa il scot neaparat. V-as fi vesnic recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati cu o recomandare la vreun doctor/ clinica care scot substanta. Eu am mai apelat la cativa doctori dar niciunul nu vrea sa mi’l scoata. Multumesc !
1
20-05-2021, ora 08:26
teodora.suth
Nu este medic/terapeut
teodora.suth
Lasa mi nr tau te rog
0
21-05-2021, ora 20:39
Ionelia
Nu este medic/terapeut
Ionelia
Buna fetelor!Acum probabil ca a venit vara si ma vad mai bine, sunt obsedata de formele mele..acum la 33 ani m am trezit ca nu am fund..sm citit despre lifting ceva..voi poate ati avut timp sa cercetați mai mult..am citit ca absorb grasimea din zonele cu probleme si o injectează in fund..de metoda asta ce Spune-ți?sau sunt exerciti care in timp chiar dau rezultate?Multumesc si sanatate
0
12-06-2021, ora 20:32
Miel
Nu este medic/terapeut
Miel
Buna fetelor, acum 2 ani mi-am injectat și eu fesele cu aquafeeling.De la început nu a fost rezultatul dorit, am crezut inițial ca mi s-a pus f puțin, iar mai tot materialul se urcase pe unde era făcută incizia (care in prima faza am zis ca e umflat și o sa treacă ).am rămas însărcinată și nu am mai pus preț ca nu este ceea ce am crezut, îmi rămăsese guvloiul respectiv, dar de 2 luni am disconfort, 90% din produs este strâns la locul infuziei și mai noi îmi amorțește piciorul drept (acum este și n-ai mare guguloiul Dc pot spune așa )
Nu am făcut infecție, am o singura galma mică in fesa dreapta, și ma repet, restul materialului este strâns sus ca o mingiuta.
Imi puteți spune voi cum l-ati scos (care ati trecut prin operatie )e cv complicat scoaterea ?pe mine ma deranjează destul de suportabil momentan, estetic este aiurea, dar am copilul mic și sincer sa fiu sănătoasă e tot ce contează.
Va rog răspunsuri.
Mulțumesc
0
13-06-2021, ora 15:19
Luna15
Nu este medic/terapeut
Luna15
Buna fetelor!In primul rand vreau va spun felor care ati trecut prin probleme, ca sunteti foarte curajoase.Povestea mea e asemanatoare.Aqua filling fese, problema aparuta acum 1 luna, dupa fix 3 ani, mi-a migrat pe picior intr-o galma si pe spate in doua locuri, langa os, se simte efectiv gelul.Durere nu pot sa spun ca este, dar cu siguranta discomfort.Am fost la medic, mi-a recomandat sa il las asa, pentru ca si operatia e riscanta.As vrea sa mai aud pareri, cele care ati scos la ce doctori ati mers si cum a decurs operatia si recuperarea?Va multumesc si sananate!
0
02-07-2021, ora 20:49
Irinaiulia
Nu este medic/terapeut
Irinaiulia
Si eu am injectat acest ser...si mie mi-a migrat pe picior, s-a format ca o galma...nu am avut discomfort niciodata sau durere...totusi, vazand scandalul care a fost la tv despre aquafeeling m-a cam luat panica..am inteles ca ar fi fost interzisa substanta la un moment dat, dupa care reintrodusa pe piata sub o denumire mai “safe”...ma informasem cat de cat pe net de subst asta, am si intrebat daca e ok ptr organism etc..mi s a zis ca da...in fine..as dori sa stiu daca cineva a reusit sa scape de serul asta sau daca imi recomandati un doctor anume care “se baga” intelegand din mesajele voastre aici ca unii nici nu vor sa se ocupe de aceasta problema fiind periculos...multumesc
0
08-08-2021, ora 13:56
Mady1234
Nu este medic/terapeut
Mady1234
Buna! Am vazut multe comentarii despre injectare in fese, dar pe mine ma intereseaza pentru marirea sanilor, este eficient? Clinica si pret poate sa imi spuna cineva?
0
01-09-2021, ora 11:10
Geo199294
Nu este medic/terapeut
Geo199294
Buna și eu ma confrunt cu aceeași problema Aquafilling injectat in fese. Fix acum 2 ani mi-am făcut operația După 6 luni de la injectare am început sa am dureri am sunat la Clinica unde mi sa făcut intervenția și mi sa zis ca e normal mi-au dat niște antibiotice și cam atât adevarul este ca de la pastile ma lăsat durerea dar doar pt puțin timp. Eu nu stau in România și era mai greu sa merg la control dar totuși de câte ori am fost acasă am încercat sa merg la control doar ca a venit pandemia și nu ma mai primit nimeni. Simt ca am arsuri și dureri mai mult de fese și de picioare….am vb acum câteva zile cu 2 doctori din București și mi sa zis ca trebuie scoasă neaparat substanța. Îmi este foarte frica și nu știu ce sa fac…fetele care sau operat puteți sa îmi recomandați o clinica buna unde v-ați operat…cum a decurs operația? Ați mai avut probleme după operație?
0
06-09-2021, ora 21:34
kitkat86
Nu este medic/terapeut
kitkat86
Absolut halucinant ! Chiar ma interesa si pe mine marirea feselor cu acest acid, am mers la consult saptamana trecuta. L am intrebat pe doctor daca e safe, pt ca stiu ca in SUA e interzisa aceasta substanta, si mi a spus ca da. Am intrat pe forum pt ca am
aflat ca o cunostinta care are aquafill in sani are probleme si ca i a migrat substanta (!!!!??). Ideea e ca din pacate in Romania, chiar si chirurgia plastica se face pe genunchi, iar presa si televiziunile sunt cumparate de acesti “doctori”. Renunt la aceasta idee total, o sa ma mai interesez ce alte optiuni exista.
0
11-10-2021, ora 15:36
Ingrid90
Nu este medic/terapeut
Ingrid90
Buna ziua. Am avut o interventie la sani cu Aquafilling la Swiss, acum 2 ani si am niste complicatii in momentul de fata.exact simptomele pe care le-am citit ca le au si majoritatea fetelor. As dori sa cer o parere in legatura cu ce se poate face deoarece este dureros deja. Interventia am facut-o la Bucuresti insa sunt din al lt oras si am venit doar sa cer pareri insa nu stiu la cine sa apelez deoarece am primit multe raspunsuri insa niciunul mu m-a convins Daca ma poate ajuta cineva cu o recomandare, as fi recunoscatoare !!
0
16-10-2021, ora 00:20
Dana.1
Nu este medic/terapeut
Dana.1
Buna seara!
Fetelor, trec prin probleme similare cu ale voastre!
Chiar e grava situatia mea avand si alte probleme medicale!
Va rog, dati nume si spuneti cine va operat, cine va ajutat sa scoateti serul... e foarte important sa stim aceste aspecte pentru a ne ajuta sa scapam de acest ser si nimeni sa nu mai mearga la anumiti medici nepriceputi!
Imi puteti recomanda un medic unde sa scot serul?
FETELOR, NU INTRODUCETI ACEST SER. EL SE AFLA SUB DIFERITE DENUMIRI!
Cine s a operat, va rog, scrieti aici !
Am nevoie urgenta de medic pentru a scoate acest ser!
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Estetica feselor - Gluteoplastia
  •