Discuții despre hipertiroidia

19 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
1 mesaje
1969 vizite
Hipertiroidie cu Basedow
Autor: AdrianaRo
Ultimul răspuns: 09-03-2020 19:38, postat de Smax

Buna ziua. Am fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu Hipertiroidie Basedow Gravea. As dori sa stiu daca exista vreo speranta in ceea ce priveste vindecarea. A incercat cineva cu succes terapii alternative? Am fost sub tratament cu Tyrozol, dadeam semne f bune insa am ramas insarcinata iar dupa...

0 mesaje
516 vizite
Fibrilatie+hormoni mariti
Autor: AGB
Postat la data: 21-01-2019

Buna ziua! mama mea, la varsta de 59 de ani, are urmatoarele probleme: aritmie si fibrilatie frecvente, nu ii ajunge deseori aer, respira greu...are markerul cardiac NT-proBNP foarte marit - 2600, de 10 ori peste limita admisibila!!!. Totodata, si markerii endocrini sunt peste limita, insa nu atat de mariti (in...

0 mesaje
2398 vizite
Hipertiroidism si nodul de un cm!
Autor: sofinel59
Postat la data: 22-12-2017

Buna ziua, din 2013 am fost depistata cu un nodul de 1 cm..totul ok...pana in 2014 Mai cand dupa un infarct cu implantare de STENt, am repetat analizele si Anti-TPO era 257. in Aprilie 2017 urma sa-mi implanteze inca doua Stenturi si au vazut ca am Probleme cu tiroida. Asa...

0 mesaje
2207 vizite
Tremor al corpului
Autor: Andreea08.11
Postat la data: 21-05-2017

Buna Dimineata! Am probleme cu hiper toroidia(basedownGraves), sunt sub tratament dar aseara am avut o criza de tremor, imi tremura tot corpul, de obivei un pahar de lapte cald sau calciu ma linistea..dar aseara a inceput pe la 11 jum si mi.a trecut treptat pana pa la 1.jum..dupa care m.am...

2 mesaje
2381 vizite
Spirulina si valori crescute ale FT4
Autor: Aura133
Ultimul răspuns: 07-09-2016 09:01, postat de iojaisabela

Buna ziua! In urma unor analize medicale TSH -ul a ieșit in limite normale dar FT 4 a ieșit mărit 1, 58 limita normala la laboratorul unde am efectuat analizele fiind intre 0, 82-1, 51. Am luat spirulina cam 40 de zile. Am citit la reacții adverse ca nu este...

1 mesaje
2355 vizite
Operatie de tiroida sau nu
Autor: annaisluca
Ultimul răspuns: 14-06-2016 21:51, postat de clara_p

Buna sera, va rog frumos o opinie, o recomandare : -in data de 16.04.2016, absolut intimplator, la un control de rutina mi s-a pus diagnosticul de hipertiroidie autoimuna. Analize : TSH : 0, 1102 (0, 35-4.94) FT4: 1, 02 (0, 7-1.48) Anticorpi anti tiroglobulina :47, 05 ( 0 - 4, 11) Anti...

0 mesaje
1276 vizite
Menstruatie prelungita
Autor: cititoare
Postat la data: 11-04-2016

Buna seara. In 2015 am fost diagnosticata cu hipertiroida in Spania. Mi s-a prescris Trirodil si Sumial pe care l-am luat 3 luni dupa care l-am intrerupt pt ca am luat f mult in greutate.De atunci menstruatia mi s-a modificat fiind mult mai abundenta si cu cheaguri mari de sange...

0 mesaje
1382 vizite
Ischemie silentioasa
Autor: Mihaicarlo
Postat la data: 28-02-2016

Buna ziua.Am fost diagnosticat cu ischenie silentioasa in urma unui EKG Holter.Mi sa prescris Plavix si Betalok 50 mg.In luna Decembrie am facut si un AIT.Acum iau Sortis, Betalok, Plavix in loc de Aspirin cardio si Thirozol 5mg deoarece sa descoperit si o hipertiroidie.Va rog sa.mi spuneti daca este posibil...

0 mesaje
1983 vizite
Ischemie silentioasa
Autor: Mihaicarlo
Postat la data: 28-02-2016

Buna ziua.In urma cu 3 luni am facut un Accident ischemic tranzitor.Am stat 4 zile in spital ptr a ma tine sub observatie, mi.au fost facute niste anticoagulante si cam atat.Am facut Tomografia care a iesit buna, doopler care a iesit bun, ecocardiografia buna, ekg bun.Problema este ca nu aveam...

11 mesaje
18747 vizite
Lycopus virginicus - un remediu pentru hipertiroidie
Autor: Mr. Nick
Ultimul răspuns: 01-04-2015 15:26, postat de lacramioara26

"Din familia Labiatelor, există un remediu foarte interesant, numit Lycopus virginicus care este preparat ca remediu homeopat. Principalele sale indicaţii clinice sunt probleme ale tiroidei, cu evoluţie spre hipertiroidie, cu afectarea cordului şi a circulaţiei. Starea emoţională a persoanei care are nevoie de Lycopus este de mare instabilitate interioară, cu...

0 mesaje
9843 vizite
hipertiroidie autoimuna
Autor: Lone Wolf
Postat la data: 13-11-2014

Buna ziua! De ceva vreme am fost diagnosticat cu hipertioidie autoimuna. Am urmat o perioada tratament cu thyrozol, propanolol, dar organismul meu nu tolereaza foarte bine thyrozol. Am facut in paralel tratament naturist si chiar a fost bine, dar, deoarece bolile tiroidei sunt boli ale sufletului si ar trebui sa stai...

1 mesaje
3799 vizite
hipo sau hipertiroidie?
Autor: anda paun
Ultimul răspuns: 03-03-2013 00:00, postat de nicoleta74

Acum 2 ani m-am pomenit cu o umflatura in stanga gatului, proeminenta, cat un ou de porumbel, despre care am aflat mai tarziu ca este nodul tiroidian recent necrozat. In urma analizelor am obtinut rezultatele: TSH= 0.83, FT4=1.04, Anti TPO=3.9, T3=1, 66. Toate sunt in plaja de valori, desi spre...

1 mesaje
1772 vizite
hipertiroidie - pot avea copii?
Autor: jeulika
Ultimul răspuns: 09-10-2011 23:49, postat de M.D.

Buna, Tocmai am fost diacnosticata cu hipertiroidie, situatia este foarte grava dar au zis ca sunt tanara (23) si sa nu imi fac griji, fac tratament cu propanolon 8pe zi si propyltiouncila 9 pe zi(poate nu am scris corec pt ca citesc scrisul de mana al doctorului), am tot...

1 mesaje
1588 vizite
hipertiroidie
Autor: muntean72
Ultimul răspuns: 27-08-2011 18:55, postat de dyanna.s

Buna ziua. Am de vreo 15 ani hipertiroidie.Desi am fost la endocrinologi, la oftalmologi, la neurologi, nu mi-au depistat boala decit la vreo 3 ani de la aparitia simptomelor. Stari de panica, exolftalmie mare, tremuraturi etc. Am inceput sa iau Carbimazole, Fevarin si Frontin, dar de starile de panica si...

0 mesaje
1176 vizite
hipertiroidie in sarcina
Autor: carmen1589
Postat la data: 17-01-2011

sufar de hipertiroidie de aproape 7 ani si iau tratament cu tyrozol si eutirox...as dori sa raman insarcinata dar inainte de asta vreau sa stiu daca aceasta boala imi va afecta copilul si daca pe timpul sarcinii medicamentele imi pot dauna.am nevoie urgent de mai multe informatii legate de acest...

0 mesaje
1910 vizite
afectiuni tiroidiene - epilare IPL
Autor: zyzyca
Ultimul răspuns: 13-08-2010 02:12, postat de seti11

Buna ziua! Am 39 de ani. In urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu hipertiroidie si tiroidita autoimuna Hashimoto. Am facut tratament 6 luni si valorile tsh si ft4 s-au normalizat. De atunci si pana in prezent aceste valori sunt normale (le dozez la fiecare 6 luni). As dori...

0 mesaje
1447 vizite
hipertiroida?
Autor: tasica
Postat la data: 11-08-2010

am o problema care ma deranjeaza de vreo 3 luni ma tine numai in casa imi vine sa lesin la caldura cand ies din casa ma ia o slabiciune si aproape cad din piceoare am facut analize la inima plamani la cap la stomac ficat si nu am nimic cred...

0 mesaje
2171 vizite
epilare IPL - afectiuni tiroidiene
Autor: zyzyca
Postat la data: 11-08-2010

Buna ziua! Am 39 de ani. In urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu hipertiroidie si tiroidita autoimuna Hashimoto. Am facut tratament 6 luni si valorile tsh si ft4 s-au normalizat. De atunci si pana in prezent aceste valori sunt normale (le dozez la fiecare 6 luni). As dori...

1 mesaje
2798 vizite
Hipertiroidie
Autor: georgexmusic
Ultimul răspuns: 09-07-2010 21:05, postat de yolanda0182

Salutari Am hipertiroidie iar doctora mi-a recomandat un tratament cu Thyrozol.Dar am auzit ca are foarte multe reactii adverse, printre care ingrasarea, umflarea gatului, caderea parului.Toate astea ma sperie.Exista oare un medicament mai bun, un tratament fara atatea efecte adverse? Trebuie sa precizez ca nu am mai fost alergic la nimic pana...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.