Operatie de tiroida sau nu

14-06-2016
annaisluca
Nu este medic/terapeut
annaisluca
Buna sera, va rog frumos o opinie, o recomandare :

-in data de 16.04.2016, absolut intimplator, la un control de rutina mi s-a pus diagnosticul de hipertiroidie autoimuna.

Analize : TSH : 0, 1102 (0, 35-4.94)
FT4: 1, 02 (0, 7-1.48)
Anticorpi anti tiroglobulina :47, 05 ( 0 - 4, 11)
Anti TPO 1, 21 ( 0 - 5, 51)
Ecograf : LTD -nodul 2, 16/1, 83/2.27 cm LTS :-nodul 1, 31/0, 98/1, 45 cm, bine delimitati, hipoecogeni.

Tratament : Thyrozol 5 ml /odata /zi dimineata si sa ma obisnuiesc cu ideea de operatie (de extirpare totala a tiroidei)

Urmez tratamentul, in data de 14.06.2016:

Analize : TSH 0, 63 ( 0, 35 - 4, 94 )
FT4 : 1, 24 (0, 7 - 1, 48

Va rog frumos sa-mi spuneti in conditiile in care tiroida se aproprie de parametrii normali, se impune aceasta operatie de excizare totala a tiroidei.

Multumesc.
1 comentarii
0
14-06-2016, ora 21:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Un medic chirurg va poate raspunde la aceste intrebari. Dupa consultul clinic si dupa ce va vede dosarul. Va dati seama ca nu sunt chirurgi pe forum... : (
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.