Discuții despre Hormonii tiroidieni

7 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
2 mesaje
3874 vizite
Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
Autor: Alexiandr
Ultimul răspuns: 03-09-2016 10:38, postat de clara_p

Am TSH in jur de 8, t3 si t4 in limite normale si prezint semne de anxietate. Am TPSV care se declanseaza doar in momente de anxietate. Iau betaloc iar in momentul cand il termin si fac pauza 1 zi imi creste pulsul la 80-100 in repaus.fac des si hipertensiune...

1 mesaje
2306 vizite
TSH si T4 dupa operatia de tiroida.
Autor: annaisluca
Ultimul răspuns: 02-09-2016 14:25, postat de Dr. Danciu C

Buna seara, Astazi se implinesc 27 zile de la operatia de tiroidectomie- o poveste urata de hipertiroidie autoimuna cu noduli multipli, mari si hiperactivi.Fac mentiunea ca si rezultatul histopatologic este bun. Analizele de astazi : -TSH 2.52 (.0, 27 - 4, 2) -T4 0, 74 (0, 93 - 1, 7) De miine urmeaza sa...

2 mesaje
4183 vizite
TSH mic FT4 normal
Autor: Eva2
Ultimul răspuns: 30-08-2016 07:59, postat de Eva2

TSH = 0, 0116 FT4=1.06 Medicul de familie a spus că este vorba de hipotiroidie și mi-a prescris Euthyrox 25 câte un comprimat pe zi. Pe internet am citit în mai multe locuri ca la asemenea rezultate ale analizelor este vorba de hipertiroidie. Ar trebui să mă îngrijorez ?

0 mesaje
2631 vizite
Interpretare analize
Autor: elle107
Postat la data: 07-04-2016

Buna ziua. Am anti tiroglobulina 47 (normal-up to 4.11) si anti microsomal 280 (normal-up to 5.60), TSH 5.26 (normal- up to 4) si T3 si T4 normale T4- 1.40 ( normal up to 1.90) Ce poate fi, ca sunt disperata? Am dureri mari de gat, abia pot inghiti, inaltime 170...

0 mesaje
3744 vizite
Nodul tiroida
Autor: dora84
Postat la data: 05-04-2016

buna ziua.in urma unor analize tiroida mi s_a descoperit un nodul de 2.57 cm moderat vascularizat.pt acest nodul mi sa recomandat jodid 100 mg 1 pe zi si calcivid 600 mg 1 pe zi control peste 3 luni.analizele sunt TSH 0.418 (0.27_4.20) ATPO 1.97 (0_5, 61) FT4 1.15 (1.0_1.6) intrebarea mea...

4 mesaje
1894 vizite
Tiroida
Autor: Emimma
Ultimul răspuns: 27-02-2016 14:39, postat de nsta

Vreau sa-mi fac analize la tiroida, dar nu stiu ce fel de analize trebuie facute pentru ca sunt mai multe. Puteti sa-mi spuneti ce analize trebuie facute, nu sa imi spuneti sa merg la un doctor, ci sa imi spuneti analizele pentru tiroida.Mersi

3 mesaje
1441 vizite
clarificarea analizei de hormoni tiroidieni
Autor: Vica59
Ultimul răspuns: 15-08-2010 12:59, postat de adinapascu

Buna ziua, vreau sa stiu rezultatul hormonilor tiroidieni pe care ii voi scrie: T3 = 0.72 T4= 68 TSH= 3, 75 As vrea sa stiu cum sunt hipotiroidiana sau hipertiroidiana in urma analizelor efectuate Va multumesc

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.