Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?

02-09-2016
Alexiandr
Nu este medic/terapeut
Alexiandr
Am TSH in jur de 8, t3 si t4 in limite normale si prezint semne de anxietate. Am TPSV care se declanseaza doar in momente de anxietate. Iau betaloc iar in momentul cand il termin si fac pauza 1 zi imi creste pulsul la 80-100 in repaus.fac des si hipertensiune cand merg la doctor iar acesta a spus ca am cord hiperkinetic.Diagnostic de tulburare emotionala si sa-mi bag mintile in cap dupa vorbele domnului doctor. De unde medical vorbind de la un hipotiroidism eu unul sa am aceasta tulburare emotionala?
2 comentarii
0
02-09-2016, ora 12:53
Dr. Danciu Cristina
Endocrinologie, Cluj Napoca
Dr. Danciu Cristina
Buna ziua,

Valoarea TSH -ului usor crescuta dar cu FT4 normal sugereaza ca aveti un hipotiroidism la debut.Trebuie completate in cazul d-voastra investigatiile cu ecografie tiroidiana si eventual dozare Ac anti TPO, AC anti Tg pentru a exclude o tiroidita autoimuna. Va recomand sa efectuati un consult endocrinologic pentru a se stabili un diagnostic precis si un tratament de specialitate.

Cu stima,
Dr. Danciu Cristina medic specialist endocrinolog
0
03-09-2016, ora 10:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dupa ce faceti toate testele la endocrinologie daca anxietatea nu e cauzata de ceva pe fond endocrin, faceti test Anxietate pe net. Gratuit. Vedeti ce scor va iese. Anxietatea e o afectiune psihica tratabila la ora actuala. Nu trebuie sa treceti asa de des prin toate culorile curcubeului.
Adaugă un comentariu / răspuns

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.