Discuții despre lupus

12 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
0 mesaje
54 vizite
Caut medic ginecolog pentru persoana cu lupus
Autor: Oana_les
Postat la data: 15-01-2021

Bună tuturor!Imi puteți recomanda un medic ginecolog care se ocupă şi de persoanele cu lupus?

0 mesaje
579 vizite
Teste pentru diagnosticarea Lupusului
Autor: Victoriamm
Postat la data: 18-12-2019

Buna, recent am facut o vizita medicala la dermatologie din cauza unor leziuni pe fata si pe scalp, doctorul suspecta Lupus discoid si mi-a recomandat internarea in spital pentru a face analizele specifice pentru diagnosticarea Lupusului. Problema este ca sunt racita acuma, ar trebui sa astept pana imi trece raceala...

0 mesaje
427 vizite
Intrebare lupus - analizele ANA extin
Autor: saly30
Postat la data: 25-11-2019

Dupa ceva timp revin din nou cu aceasi problema, cu lupusul meu.De un an si ceva medicul meu reumatolog ma pune in fiecare luna sa repet analizele ANA extin, anticorpii c3 c4 si tot imi iese o data pozitiv, o data negativ pozitiv si de cateva ori negativ, m-am saturat...

3 mesaje
16084 vizite
Lupus dupa ce am fost testata pentru poliartrita si boala crohn
Autor: hornetica
Ultimul răspuns: 13-01-2018 18:41, postat de danBs

Buna ziua.Sunt suspecta de lupus dupa ce am fost testata pentru poliartrita si boala chron.Din cate am citit nu am gasit nici o analiza care sa diagnosticheze lupusul 100%.Cum se face diagnosticarea?Exista posibilitatea sa-ti puna diagnostic gresit?Sa iei tratament pt lupus si tu de fapt sa nu ai asa ceva?Au...

3 mesaje
3178 vizite
Lupusul la copil de 3 ani
Autor: Elena Lascu
Ultimul răspuns: 13-01-2018 18:37, postat de danBs

Buna ziua... As dori si eu un sfat, o parere. Fetita mea are aproape 3 ani si i-am facut niste analize deoarece la gat am descoperit niste ganglioni umflati. In rezultatele analizelor CMVIGG a iesit 162, 60 [valori normale: 0-10 u/ml ] iar CMVIGM 0, 20 [valori normale: 0-0.7 COI...

2 mesaje
4464 vizite
Lupus - Tratament Plaquenil - Sarcina
Autor: iasmina500
Ultimul răspuns: 13-01-2018 18:20, postat de danBs

Acum 13 ani am fost diagnosticata cu Lupus Eritematos cronic. Dupa 2 eruptii cutanate am avut o perioada de 8 ani de inactivitate a bolii. Acum 3 ani a recidivat. Acum sunt sub tratament cu Plaquenil, intrucat desi diagnosticul este Lupus Discoid (Cronic), anticorpii anti nucleari imi ies foarte mult...

3 mesaje
6627 vizite
lupus de 2 ani
Autor: biga
Ultimul răspuns: 13-01-2018 18:19, postat de danBs

am 40 de ani si am lupus de 2 ani.am urmat tratament cu plaquenil, iar de 6 luni iau imuran.am probleme intestinale, diaree de cauza necunoscuta, iar petele de pe fata persista.se poate face operatie cu celule stem ?sau cunoasteti de un tratament mai bun?

25 mesaje
10021 vizite
Exista vreo sansa sa NU am lupus...?
Autor: Cristian-Alexandru06
Ultimul răspuns: 10-02-2016 22:02, postat de cristinabobis

Determinare Ac anti ADN nativ (ds) - ELISA 65.19 50 NEGATIV 50 - 60 INDETERMINAT 60 POZITIV Determinare Ac anti beta2 glicoproteina ELISA/ trusa IMMCO Diagnostic 10.94 20 NEGATIV 20 - 25 INDETERMINAT 25 POZITIV Determinare Ac antinucleari (FAN) - ELISA/ trusa TRINITY BIOTECH F=0.99 0.9 NEGATIV 0.9 - 1.09 INDETERMINAT 1.09 POZITIV Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc.

0 mesaje
4362 vizite
Interpretare analize (lupus cumva?)
Autor: vdecali
Postat la data: 30-08-2013

HEMATOLOGIE INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM Leucocite (WBC) 14.9 10^3/ul 4.0 - 10 / 10^3/ul Eosinofile % 8.2 % 0 - 4 / % Monocite % 11.7 % 1.7 - 9.3 / % Hemoglobina (HGB) 12.1 g/dl 13.0 - 17.3 / g/dl Hematocrit (HCT) 35.1 % ...

23 mesaje
3143 vizite
tratament nou sigur pt orice tip de cancer si pt lupus
Autor: sin nombre
Ultimul răspuns: 08-08-2013 16:39, postat de Cristian C

Am obosit sa fiu luata peste picior..jignita si amenintata in incercarea mea de a ajuta persoanele bolnave de cancer, Sotia unui medic s'a vindecat de cancer la stomac in urma acestui tratament..traieste..este bine..vesela..fericita. In celalat capat al tarii o fetita minunata...care are mama bolnava de cancer la plamani a aflat despre...

1 mesaje
5166 vizite
in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
Autor: floryl
Ultimul răspuns: 30-05-2009 23:27, postat de silviu_m74

am 39 ani si sunt din suceava in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini. am urmat tratam cu medrol, plaqenil si imuran un timp a fost bine medicul intrerupandu-mi tratam dar acum se pare ca am luat-o de la capat. daca...

1 mesaje
3504 vizite
mi s-a spus că sunt predispusă genetic la lupus
Autor: Lupus
Postat la data: 13-03-2006

Am 39 de ani şi mă simt epuizată din toate punctele de vedere. Sufăr din copilărie de imunitate scăzută, rinosinuzită cronică şi bronşită cronică. De 5 ani mi s-a descoperit un diabet zaharat tip II echilibrat prin regim alimentar. De trei ani mi s-a descoperit o maculopatie degenerescentă. Am colecistită...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.