Interpretare analize (lupus cumva?)

30-08-2013
vdecali
Nu este medic/terapeut
vdecali
HEMATOLOGIE INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM

Leucocite (WBC) 14.9 10^3/ul 4.0 - 10 / 10^3/ul
Eosinofile % 8.2 % 0 - 4 / %
Monocite % 11.7 % 1.7 - 9.3 / %
Hemoglobina (HGB) 12.1 g/dl 13.0 - 17.3 / g/dl
Hematocrit (HCT) 35.1 % 39 - 51 / %
Indice de distributie a trombocitelor (PDW) 11.8 % 10 - 19 / %
Neutrofile 8.54 10^3/ul 2.0 - 8.0 / 10^3/ul
Eosinofile 1.22 10^3/ul 0.02 - 0.7 / 10^3/ul
Monocite 1.75 10^3/ul 0.2 - 0.8 / 10^3/ul

COAGULARE EMOSTAZA

VSH -Sange 40 mm/h 0 - 16 / mm/h
Fibrinogenemie -Plasma 722 mg/dl 180 - 450 / mg/dl
Proteina C reactiva cantitativa -Ser 47.26 mg/L 0 - 10 / mg/L

Anticorpi antinucleari ( IFI-titrare ) INVESTIGATIE IN LUCRU - Vinerea viitoare le am.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.