Discuții despre sideremia

18 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
0 mesaje
553 vizite
Sideremie peste limita, feritina sub limita, copil fara nici un simptom
Autor: Kogalniceanu
Postat la data: 28-01-2019

Copil de 10 ani, BMI normal, alimentatie sanatoasa, in urma a doua analize la interval de 4 luni, laboratoare diferite, are sideremia peste limita (225 μg/dL, cu un interval de referinta 27 - 96) si feritina sub limita (19 ng/mL, interval de referinta 20 - 200). Variatia rezultatelor dintre cele...

3 mesaje
4699 vizite
Sideremie crescută
Autor: Alin199
Ultimul răspuns: 24-01-2018 18:21, postat de Shade20

Bună seara, rezultatul unor analize de sânge pe care m-am obișnuit să le repet din precauție anual, au aratat un nivel al sideremiei de 260, din cate imi dau seama mult peste limita superioară(170). Anul trecut nu am efectuat și analiza pentru sideremie, dar în urmă cu doi ani era...

0 mesaje
1714 vizite
Sideremie crescuta progresiv intr-o luna.
Autor: Mihai4040
Postat la data: 13-12-2017

Buna ziua, Am 40 de ani si de curand am descoperit o sideremie crescuta, mai exact 270 desi limita superioara a intervalului este de 180. Pana acum am facut tot felul de analize la doua clinici private si la spital ultima oara si in afara de aceasta sideremie toate analizele sunt...

5 mesaje
1969 vizite
Sideremie
Autor: taratacrriss
Ultimul răspuns: 18-06-2017 18:34, postat de taratacrriss

Am sideremie 25 (50-val.mimima) transferina și ctlf normale.trombocite 570.000 (450.000 val.max).Poate fi și alte tipuri de anemie decât cea feripriva?Am intoleranta la histamina și nu am mai mâncat oua, spanac, carne roșie. Am estradiolul 61.Am 48 de ani și nu am mai avut ciclu de 10 luni.Credeți ca este exces...

1 mesaje
2576 vizite
Sideremie ridicată
Autor: Radu1976
Ultimul răspuns: 06-05-2017 08:15, postat de Dr. Baciu Damian

Bună ziua, Am făcut niște analize de sânge pentru fica mea în vârstă de 34 luni în urma unui caz de urticarie și ia ieșit sideremia de 122. Conform tabelului este mai mare decât normal. Totodată au ieșit eritrocitele la 4, 99 și limfocitele 58, 6. Altfel fata este bine...

1 mesaje
2116 vizite
Sidermie mica
Autor: colindeata
Ultimul răspuns: 05-02-2017 18:00, postat de colindeata

Buna sara, dupa un set de analize am sidermia 33, fertina 158 colesterol total 238 Trigliceride 151.LDL 164. Calciu total 15. Ce ma angrijoreaza este Hemosiderinurie "SLAB POZITIV " ce anseamna asta ?ce ar trebui sa fac ?multumesc. An plus am un tremurat an corp, ametit mintea tulbure. Multumesc.

0 mesaje
832 vizite
sideremie
Autor: Andreea Andr
Postat la data: 17-09-2016

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Daca la analize mi-a iesit: Hemoglobina 11.4 , VEM 79.3, % Neutrofile 52.8, % Monocite 12.7, VTM 11.7 Sideremie 28. Este ceva grav ?

2 mesaje
3198 vizite
Am anemie sau nu?
Autor: Cristinnaa
Ultimul răspuns: 30-08-2016 11:44, postat de Dr Stancu George

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Daca la analize mi-a iesit: Hemoglobina 141 ( Interval referinta [120- 160] ) Și: Sideremia 203 ( Interval referinta [59 - 155] ) Înseamna ca am anemie sau exces de fier?

1 mesaje
2572 vizite
Sideremie
Autor: buteicaA
Ultimul răspuns: 15-07-2015 18:12, postat de Dr. Lacramioara Sint

buna ziua! In urma unei raceli tratate cu sumetrolin si antiinflamatoare am efectuat un buletin de analize si mi-au iesit urmatoarele analize : wbc 10, 2 ( 5-10 normal) limfocite 24, 2 ( 25 era valoarea minima normala), sideremie 29 (37-145) si avid uric 2 (3-5), toate celelalte au iesit...

9 mesaje
1327 vizite
Electroforeza proteinelor serice_copi 3 ani si 7 luni
Autor: Delia Stoicut
Ultimul răspuns: 07-04-2015 13:46, postat de vivian

Buna ziua, Fetita mea de 3 ani si 7 luni a efectuat analize de sange (are sangerare nazala periodica). Analizele de sange sunt in limite cu urmatoarele exceptii: Sideremia 140 (referinta 25-101) electroforeza proteinelor serice Gama 9% (referinta 10, 7%-20, 3%) Am inteles ca ar avea un sistem imunitar usor slabit si nu ar...

0 mesaje
2021 vizite
am sideremia marita
Autor: todea.mariana
Postat la data: 17-05-2012

am 34 de ani mi_am facut cateva analize de sange. toate analizele au iesit normale inafara de sideremie care a iesit 1 59.precizez ca am facut si analizele de hepatita b si c si au iesit negative. ma simt tot timpul obosita ma doare capul, ametesc, ma balonez, sunt foarte...

4 mesaje
27290 vizite
sideremie mica
Autor: rebeca_ion
Ultimul răspuns: 31-10-2011 15:35, postat de alinaaap

Am 48 de ani. Astazi am primit rezultatele analizelor obligatorii. Ma nelinistesc cele cu rosu: MCHC - 31.4 PDW - 17.2 Colesterol total - 230 Sideremie 0.27 Va rog sa-mi spuneti daca este ceva grav.

3 mesaje
12853 vizite
Sideremie crescuta
Autor: cameluska
Ultimul răspuns: 17-10-2010 17:15, postat de mariji

Buna ziua, Am 27 de ani, sunt insarcinata in 10 saptamani, si in urma analizelor de rutina a reiesit o sideremie crescuta 169 (valori referinta: 37-145). Din hemoleucograma doar leucocitele au iesit putin marite 12, 30 (3, 5 - 11), dar am inteles ca e normal o usoara crestere a...

3 mesaje
2208 vizite
analize medicale - limfocite, sideremie
Autor: gmihaela
Ultimul răspuns: 28-05-2010 18:13, postat de arina_duo

Mi-a iesit la analizele obligatorii: sideremie 206ug/dl, PMN (NE) segmentate 40.5% si limfocite (LY) 48.5%. Va rog foarte mult daca puteti sa-mi spuneti cam ce inseamna aceste anlize si in special limfocitele. Va multumesc

5 mesaje
10662 vizite
Sideremie foarte scazuta...
Autor: bobicu06
Ultimul răspuns: 22-04-2010 12:43, postat de Psamathe

Buna ziua! am facut analizele in martie si am decoperit ca sideremia e foarte scazuta, 6 microg/dl. valorile normale fiind cuprinse intre 35-100 microg/dl. Medicul de familie a spus ca hemoglobina si celalate sunt cuprinse intre valorile normale si ca se poate sa fie o greseala.Este posibil sa fie o eroare...

0 mesaje
1168 vizite
lesin si sideremie, mo, eo, ca, mcv in afara limitelor
Autor: b.elena2010
Postat la data: 04-04-2010

va rog daca puteti sa mi spuneti despre ce este vorba - sora mea a lesinat de 2 ori la scoala - i s a spus ca are anemie si i s a dat sa si faca analizele. Au iesti majoritatea in limite normale mai putin: mcv 98.01 (limite 76-96)% eo 0.39...

2 mesaje
1701 vizite
valori ale glicemiei si siderimiei la copii
Autor: ramorares
Postat la data: 17-08-2008

buna ziua! Am un baietel de 3 ani si 3 luni si i-am facut analizele pentru prima data.Din cate am observat valorile hemoleucogramei sunt situate in limite normale, insa la biochimia sangelui, glicemia si siderimia se situeaza sub valorile minime, respectiv : valoarea glicemiei este de 63, iar a siderimiei de...

2 mesaje
6596 vizite
sideremie mare
Autor: lalac
Postat la data: 31-08-2005

Am un rezultat la sideremie mare 229 fata de 160 valoare normala maxima. As dori sa va intreb ce inseamna aceasta valoare crescuta. Multumesc

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.