Sideremie crescuta progresiv intr-o luna.

13-12-2017
Mihai4040
Nu este medic/terapeut
Mihai4040
Buna ziua,

Am 40 de ani si de curand am descoperit o sideremie crescuta, mai exact 270 desi limita superioara a intervalului este de 180.
Pana acum am facut tot felul de analize la doua clinici private si la spital ultima oara si in afara de aceasta sideremie toate analizele sunt in limite normale: hemoleucograma, feritina, transferina, CTLF, vsh, tot ce tine de ficat, hepatite, glicemie, calcemie, colesterol..etc. Doctorul mi-a spus ca nu intelege nici dansul de unde e. Daca analizele in toate cele 3 institutii sunt oarecum la fel, sideremia e singura care in decurs de o luna a crescut: la prima clinica am avut 240, la a doua 250 iar acum 270 (spital) cand se face exact 1 luna.
Nu stiu ce sa fac, poate fi din alimentatie? (daca inainte mancam carne destul de des de 1 luna nu mai mananc deloc carne dar mananc peste si preparate de post(ca tot e perioada). Medicamente de fier nu am luat. Mentionez ca sufar si de o usoara gastrita si o perioada, pana in urma 1 luna am luat zencopan si famotidina.
Nu stiu ce sa fac, ce analize sa mai fac mai ales ca in decurs de o luna sa creasca atat de mult mi se pare cel putin ciudat.

multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sideremia (fierul seric) - valori normale, creșteri și scăderi
  •