Discuții despre tsh

12 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
2 mesaje
294 vizite
Intrebare tsh 14 3
Autor: Alyale
Ultimul răspuns: 10-03-2022 11:30, postat de Alyale

Bună ziua. În urma unor analize, am depistat ca am valoarea tsh 14 3. Deși de multa vreme ma confrunt cu oboseala, insomnii, constipatie, nervozitate, căderea parului, nu m am gandit ca ar fi hipotiroidie. Am fost la un medic endocrinolog care mi a pus acest diagnostic, doar în urna...

1 mesaje
321 vizite
TSH 0.03
Autor: Karina Cy
Ultimul răspuns: 13-05-2021 09:40, postat de Laura Albu

Buna ziua. Am fost operata de cancer papilar la tiroidă acum un an. Acum iau tiroxina T4 150 iar duminică 100. De 2-3 săptămânii am început să ma simnt obosită si am facut analizele iar TSH-ul este 0.03 iar free T4 este 22.2. Țin sa menționez că eu am si...

1 mesaje
1668 vizite
Tiroida si disfuncțiile sexuale
Autor: Dan917
Ultimul răspuns: 13-03-2021 11:35, postat de Maria-Lorena

Salutare. Cati dintre voi ati avut probleme cu erectia detorita tiroidei? Este adevărat ca poate afecata viata sexuala? Tocmai mi-am facut analize generale, printre care TSH si a iesit rau, 5.22. Urmeaza maine sa fac T3 si T4, apoi sa merg la medic de specialitate. Ca si simptome am: -pierderea parului...

0 mesaje
2785 vizite
Tsh foarte scazut
Autor: Oanavb
Postat la data: 18-12-2018

Buna ziua, In urma unor analize in anul 2017 am fost diagnosticata cu hipotiroidism boala Hashimoto. La vremea aceea Tsh-ul meu era de 5.3. Medicul mi-a prescris eutyrox de 25 mg in fiecare dimineața. Am repetat analizele 6 săptămâni mai târziu. Tsh-ul a ieșit de 3. In Februarie 2018 am...

0 mesaje
1235 vizite
Tsh, Tpo si Ft4
Autor: anonim007
Postat la data: 24-11-2018

Buna ziua. Mi-a iesit tsh 2.20 (referinta 0.27-4.20). Mai este necesara efectuarea Tpo si Ft4 in urma acestui rezultat?

0 mesaje
2692 vizite
FT4 mic, TSH normal
Autor: Mino12345
Postat la data: 12-11-2018

Acum o lună mi-am făcut o ecografie la tiroidă, rezultatul a fost "tiroida cu dimensiuni normale si cu fine septuri fibroase". Și mi s-a recomandat să fac analizele TSH, FT4 și ATPO. Rezultatele au fost: TSH-1.46, ATPO-<10 <40 și FT4-0, 671. Am fost la medic endocrinolog și a spus că nu...

0 mesaje
3903 vizite
TSH foartee mare!
Autor: Ema2020
Postat la data: 08-10-2018

Buna ziua! Ma numesc Ema si am 28 ani! Am o sarcina prin cezariana din 2014! Am ciclu cam la 35-36 zile de cand ma stiu! Dar problema mea a inceput de acum un an jumate de cand mia intarziat ciclu 44 zile in care m-am dus la ginecolog in...

1 mesaje
3818 vizite
Tsh marit
Autor: Dana-cami
Ultimul răspuns: 27-09-2018 02:32, postat de Dr. Petre Muresan

Buna ziua, In urma analizelor anuale am descoperit cateva probleme de sanatate, mi-a iesit TSH 9, un deficit de calciu, si anticorpi helicobacter pylori. Am inteles ca acest TSH marit indica un hipotiroidism. As avea cateva intrebari legate de tratarea acestei probleme de sanatate. Daca e cineva dispus sa raspunda...

5 mesaje
1788 vizite
Despre TSH
Autor: Aallia
Ultimul răspuns: 27-06-2018 08:12, postat de Aallia

Buna, daca poate sa ma lamureasca cineva daca TSH meu este in limite normal, am 0, 94. Cele normale erau între 0, 25-5. Mersi

0 mesaje
1323 vizite
Interpretare valoare mica TSH
Autor: Mamade2
Postat la data: 12-06-2018

Buna ziua.Am 35 ani..1, 56 m si 45 kg..Am slabit foarte mult dupa ce am nascut al doilea copil si in urma unor episoade de stare generala extrem de proasta(stare de lesin, greata, varsaturi, oboseala accentuata) am decis sa fac niste investigatii...Am facut analize la sange(hemoleucograma completa, calcemie, glicemie, Tgp/Tgo...

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
3 mesaje
5902 vizite
TSH crescut la un copil
Autor: Cris.A
Ultimul răspuns: 01-02-2018 20:41, postat de Petremrl

Buna ziua. Sunt foarte îngrijorată. Fiica mea a trecut printr-o perioada solicitanta, cu mare consum de energie si cu multe emoții. A dat examen de admitere la liceu. Desi a reușit cu succes, am observat niste lucruri care m-au alarmat: doarme foarte mult, 13-14 ore, nu avea pofta de mâncare...

0 mesaje
1484 vizite
tsh scazut
Autor: NICUS
Postat la data: 22-09-2017

Buna ziua! In urma unui CT s-a depistat un nodul tiroidian de 2 cm. Rezultate analize anti-tpo 0.5, tsh 0.019, t4 free 14.4, t3 ser 2.23, calcitonina 0.7. Varsta pacientei este de 77 ani si nu are probleme specific glandei tiroide (gusa, transpiratii, mancarimi etc). Doresc interpretare aceste rezultate si un eventual tratament...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.