DIABETUL IN SARCINA

08-12-2008
lacramioara26
Nu este medic/terapeut
lacramioara26
Ultimul ciclu care a durat 2 zile 19.04.2008.pe data de 04.12.2008 am fost sa fac o morfofetala si vreau sa ma lamuriti si pe mine cu concluziile rezultate.
SARCINA MONOFETALA 32 SAPT SI 5 ZILE.FAT MACROSOM.PLACENTA CU INSERTIE ANTERIOARA GRAD II.LICHID AMNIOTIC IN EXCES.
GRAVIDA PREZINTA FACTORI DE RIST PT DIABET GESTATIONAL.EXCES PONDERAL IN SARCINA 20 KG.
RECOMANDARI: 1)Consult diabetologic(ce reprezinta asta?)
2)Biometrie fetala de control la 36 saptamani.
Doctorita de familie m-a trimis sa fac glicemia si hemoglobina glicozilata.Ce inseamana aceasata din urma, ca doctorul care mi-a facut morfologia mi-a sp ca nu e concludenta glicemia ci altceva se face un test si am citit pe net ca ar fi vb de testul de toleranta la glucoza.acest test inseamana cu cea mi-a dat doctorita de fam, hemoglobina glicozilata?
Va multumesc din suflet si astept un rsp cat mai bun si pe intelesul meu nu cu termeni medicali.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul