Diagnosticata cu Hpv
Buna seara am fost diagnosticata cu hpv si mi sa recomandat gelul Papilocare m ar interesa o, opinie referitoare la acest gel.Multumesc
13 comentarii
Bună ziua! Și eu am primit același tratament. Unde ați găsit gelul? Ma tot chinui sa l comand. Mulțumesc
Ati reusit sa comandanți produsul? Si eu incerc sa il cumpar si nu il gasesc.
Buna mi l a cumparat o prietena din Spania daca aveti pe cineva acolo cu siguranta va rezolva eu acolo l am gasit
Buna! Se gaseste la farmacia tei, in București sau se poate comanda online. L-a încercat cineva și are o senzație de usturime de la el in primele 5 minute?
Buna, se găsește la farmacia Richter. Eu de acolo l-am cumpărat
Buna si eu am hpv 16 si mi s-a recomandat papilocare, l-am gasit online pe siteul : -------* si mi-a ajuns din Franta in maxim 4 zile, sunt seriosi. SI eu l-am cautat in toate farmaciile si este folarte greu de gasit. Dupa ce il voi folosi voi reveni cu feedback, eu am ASC-Us in Pap. Ms
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna cu tratament ai luat pentru hpv? Am si eu si negi genitali ma poti ajuta? Mersi
BUNA...SI EU AM HPV. 51.doctorul mi-a recomandat isoprinosine tablete 2 /zi timp de 3 luni si isoprinosine ovule 10/luna, seara inante de culcare timp de 3 luni. Sunt in ultima luna de tratament dar cred ca nu este nici un rezultat. Ma duc la control cand termin tratamentul, dar as vrea sa incerc gelul Papilocare sau spray Papilocare. Ce parere aveti despre gel sau spray Papilocare.la incercat cineva????Sunt ceva rezultate? Multumesc
Buna Aalexx, ce s-a mai intamplat? Ai urmat tratamentul? Au fost imbunatatiri? Eu maine am colposcopia, si nu mai pot de stres( Ascus cu hpv 45 si 56), a fost bun Papilocare?
Buna, ce a folosit partenerul tau daca tu ai folosit papilocare gel? Eu acum am inceput tratamentul, doar asc-us am, astept si rezultatul de la genotiparea hpv. Merci
Buna, eudiana! De ce spui ca papilocare e apa de ploaie, nu a avut nici rezultat la tine? PapaN la tine este ok? La ce ce medici ați fost fetelor, ce tratament ați urmat? Am.inteles ca se poate scăpa de acest virus!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectata cu hpv si trichomonas
- 362HPV - sfaturi
- 53Despre mine!!! HPV
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 6hpv, rana pe colon
- 3interpretare analize-HPV
- 5HPV informatii specializate
- 4HPV Interpretare analize precum si intrebarile aferente
- 0Candidoza sau hpv?
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 3hpv si alaptarea
- 8Hpv oral?
- 0Rana col uterin
- 0ADN Human Papilloma Virus (HPV) - detectie+genotipare
- 11Infectie cu hpv
- 2Urgent ! HPV in guat
- 4M am vindecat de HPV -18
- 27Papiloame micuțe / Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: