diaree la 3 luni

04-02-2009
crisss_78
Nu este medic/terapeut
crisss_78
Am un baietel de 3 luni pe care il hranesc cu lapte matern (il pompez de la san si apoi il dau cu biberonul) si in completare o singura data pe zi 120 ml de lapte praf Nan 1. Scaunele lui sunt la 3-4 zile, dar de ieri a devenit mai apos de culoarea mustarului, fara sange, fara febra. Ieri a avut 3 scaune moi (deci nu se intampla dupa fiecare masa), iar azi doar unul (momentan).Eu nu mi-am modificat cu nimic alimentatia. Am uitat sa va spun ca ieri i-am dat si putin (~ 15 ml ) ceai de musetel pe care pana acum nu-l accepta deloc. Ce trebuie sa fac?
4 comentarii
0
05-02-2009, ora 01:12
ninja
Nu este medic/terapeut
ninja
Scaun moale la sugari nu inseamna dearee.Dearee este considerat un scaun apos, fara consistenta.Efectul ceaiului de musetel este cel descris de tine, dar poate duce la dearee.Ceaiul de musetel, deasemenea, produce si colici.Baietelul meu are scaun la 2-3 zile.Pentru constipatie eu ii dau, la sfatul pediatrului, Debridat care se da 1 ml pt fiecare kg al bebelusului.baietelul meu are 5400g asa ca eu ii dau 1ml de cinci ori pe zi inainte de masa.
0
05-02-2009, ora 01:13
ninja
Nu este medic/terapeut
ninja
Cred ca nu ar trebui sa-i mai dai cai de musetel.
0
23-02-2009, ora 20:40
Violeta28
Nu este medic/terapeut
Violeta28
Fetita mea de 4 luni face 4-5 scaune moi pe zi de cand s-a nascut, fara interventii cu termometrul. O alimentez exclusiv la san si se pare ca e normal deoarece digerarea laptelui si tranzitul se face rapid. Saptamana trecuta a facut bronsiolita si din cauza antibioticelor a facut diaree in sensul ca murdarea pampersul din ora in ora, dar am rezolvat-o cu ceai de menta in care am dizolvat cate jumatate de pliculet de Smecta si Hidrasec pt. copii si sugari. In cazul tau nu cred ca e vorba de diaree dar poti incerca cu ceea ce am tratat-o si eu, la recomandarea medicului. Daca nu ia ceaiul din biberon, incearca cu seringa. Multa sanatate!
0
06-05-2009, ora 15:48
inulea
Nu este medic/terapeut
inulea
am o fetita de 8 luni am avut mai multe raceli si am luat antibiotik si in rezultat am fakut dizbacterioza...spuneti va rog ce sa i fak
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: