Diazepamul, la inceput o joaca, pe parcurs...

Acum 2 ani am incercat pentru prima oara diazepamul. Am luat de prima oara 10, eram cu adevarat inconstient si mi-am dat seama dupa. De-atunci n-am mai avut astfel de peripetii cu medicamentul, insa de pe la inceputul anului, favorizat de situatiile nu tocmai bune prin care treceam, am inceput din nou. Cam o luna am luat cate o pastila zilnic, am tot facut pauze, cred ca de-atunci in total am luat cam doua pachete in total, in ritmul a 1, 1/2 pe zi, cu unele zile in care n-am luat deloc.
Simt nevoia sa iau cand ma simt prost(dar parca ma simt asa din ce in ce mai des in ultima vreme), insa parca simt ca deja nu-si mai face efectul, cum si-l facea acum o vreme. Ar fi in regula daca as renunta brusc la el? Sau m-as simti din ce in ce mai rau si as cadea intr-o depresie? E un medicament atat de, "addictive"?
Simt nevoia sa iau cand ma simt prost(dar parca ma simt asa din ce in ce mai des in ultima vreme), insa parca simt ca deja nu-si mai face efectul, cum si-l facea acum o vreme. Ar fi in regula daca as renunta brusc la el? Sau m-as simti din ce in ce mai rau si as cadea intr-o depresie? E un medicament atat de, "addictive"?
4 comentarii

as mai adauga faptul ca in ultima vreme imi scade pofta de mancare si imi induce o stare de greata.

De aceea zic eu mereu ca trebuie sa mergem la cizmar pentru a repara pantofii, la croitor pentru haine si la bau-baul acela de psihiatru de care atita lume se fereste pentru problemele de sanatate psihica...
Sigur ca v-a dat dependenta, sigur ca nu il puteti opri brusc, sigur ca trebuie sa aveti parte de o evaluare psihiatrica si de un tratament adecvat pentru starile dvs.
Deci, aveti nevoie de o programare la psihiatru.
Sigur ca v-a dat dependenta, sigur ca nu il puteti opri brusc, sigur ca trebuie sa aveti parte de o evaluare psihiatrica si de un tratament adecvat pentru starile dvs.
Deci, aveti nevoie de o programare la psihiatru.

Sunt convins ca esti dependent de diazepam..Si eu am luat mai de mult si nu il mai simteam ca pe un somnifer/calmant ci imi dadea viteza, ma punea in miscare cu chef de orice.Adevarul e ca eu luam mai multe chiar ff multe uneori si totusi nu e exagerat de greu sa te lasi de ele, mai ales in cazul tau care luai 1/zi sau mai putin.Asa ca...daca nu ajungi pe la doctori incearca sa le raresti, in loc de una ia jumate, in loc de jumate-pauza si vezi si tu daca te simtzi aiurea mai halesti o jumate sa fi acolo la limita dar in scadere.E un medicament f pacatos, provoaca f repede dependenta, sunt multe persoane dependente de aceste pastile, multi oameni in varsta care nici nu isi dau seama ce fac si eu am avut 2 pastile/zi ca tartament ani de zile, au uitat sa mai imi taie din ele pana cand am renuntat eu la ele.

Ma mir totusi ca iti taie pofta de mancare...cei care sunt dependenti de asa ceva, nu au pofta de mancare pana nu-si iau pastilele, iar apoi nici o treaba.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este depresie? devin dependenta de pastile?
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 2dependenţă de bixtonim, rinxil, etc.
- 50Xanax = dependenta?
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 4dupa operatia de sinuzita sfenoidala, este dependent de picaturi
- 8Depandenta de Nazomer ?
- 6dependenta olynt
- 6tranxen da dependenta?
- 11Dependenta de olinth
- 2Dependenta de Bixton
- 22Dependenta de benzodiazepine-cum ati scapat??
- 2Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
- 4Dependenta de benzodiazepine. Si acestea sunt sau pot deveni un drog.
- 0Dependenta anxiar, sevraj
- 4Dependent de droguri de 11 ani
- 4Tensiune psihică, amețeală, nevralgie - amitriptilina provoacă dependență?
Mai multe informații despre: dependenta de medicamente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: