dieta
as dori si eu o dieta personalizata sin partea unui nutritionist pt mentinerea greutatii de 47 de kg.am o inaltime de 173 de cm, 15 ani si fac sport
3 comentarii
Nutritionistul costa!
Sunt o gramada de reviste de unde poti afla o gramada de chestii despre silueta!
Sunt o gramada de reviste de unde poti afla o gramada de chestii despre silueta!
am pus aceasta intrebare in ideea k un nutritionist imi va spune cam ce alimente sa mananc pt varsta, inaltimea si greutatea mea pt ca sa ma mentin.am vazut pe forum si alte intrebari de acest gen si de aceea m-am gandit k cineva imi va raspunde.stiu ca nutritionistul costa iar in reviste nu gasesc vreun stil de alimentatie acre sa m-i se potriveasca pt ca toate sunt facute pt femei intre 20 si 50 de ani.
deoarece esti in crestere ar trebui sa mananci de toate.importanta e masura.mananca ce ai pofta...ciuguleste...mananca de multe ori pe zi, dar cate puti, bea 2 l de apa...deci nu te feri de nimic, paine paste dulciuri, ai nevoie de ele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am slabit foarte mult
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 3As dori parerea unui nutritionist
- 3cum sa scap de 8 kg
- 2as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
- 2cum sa imi controlez dorinta de a manca?
- 7Recomandare doctor endocrinolog bun
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 4sportul agraveaza astigmatismul?
- 4Miozita musculara?
- 9Vreau si eu sa slabesc!
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 14Vreau sa slabesc
- 9dureri in piept
- 3pierdere in greutate
- 10Am 16 ani si am o problema.
- 6Nu mai pot slabi sub 58 kg
- 4Problema penis 15 ani
- 14Obezitate - Trebuie sa slabesc 40 kg, neaparat.
Mai multe informații despre: Adolescentul Alimentatia la adolescent Slabirea Regimuri de slabire slabirea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: