dieta
as dori si eu o dieta personalizata sin partea unui nutritionist pt mentinerea greutatii de 47 de kg.am o inaltime de 173 de cm, 15 ani si fac sport
3 comentarii
Nutritionistul costa!
Sunt o gramada de reviste de unde poti afla o gramada de chestii despre silueta!
Sunt o gramada de reviste de unde poti afla o gramada de chestii despre silueta!
am pus aceasta intrebare in ideea k un nutritionist imi va spune cam ce alimente sa mananc pt varsta, inaltimea si greutatea mea pt ca sa ma mentin.am vazut pe forum si alte intrebari de acest gen si de aceea m-am gandit k cineva imi va raspunde.stiu ca nutritionistul costa iar in reviste nu gasesc vreun stil de alimentatie acre sa m-i se potriveasca pt ca toate sunt facute pt femei intre 20 si 50 de ani.
deoarece esti in crestere ar trebui sa mananci de toate.importanta e masura.mananca ce ai pofta...ciuguleste...mananca de multe ori pe zi, dar cate puti, bea 2 l de apa...deci nu te feri de nimic, paine paste dulciuri, ai nevoie de ele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5slabit si ingrasat..
- 3Alimentatie sanatoasa
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 14Boala autoimuna ??
- 3adolescenta nu mananca foarte mult, dar este peste greutatea normala
- 34Cum se poate scapa de fobie
- 4am 15 ani, mi-a venit primata menstruatia si apoi deloc
- 3vreau sa slabesc
- 7Dureri la plamani?
- 5Program pentru slabit cu mancare gata preparata
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 6Pastile de slabit?
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 4subiect comportament deviant al unei adolescente de 16 ani.
- 5lesin de la tigari?
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 8Cum slabesc 25 de kg?
- 2Am 16 ani si vreau sa slabesc
Mai multe informații despre: Adolescentul Alimentatia la adolescent Slabirea Regimuri de slabire slabirea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: