Dieta de slabire, am 17 ani

16-10-2007
Anca M
Nu este medic/terapeut
Anca M
Sunt noua pe acest forum!Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa dau jos cateva kg.Am 17 ani 1.53 inaltime si 57 de kg! As vrea sa ajung la 50 de kg! Am mai incercat sa tin diete dar fara rezultat! Am renuntat la paine si la bauturi carbogazoase!Din pacate nu fac sport pentru ca am un progam foarte incarcat1Seara mai vin de la liceu pe jos dar nu e suficent pentru a slabii.Va rog ajtati-ma!Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
17-10-2007, ora 00:00
monalisaorendt
Identitate neconfirmată
monalisaorendt
Bun venit printre noi Anca! Tinand cont ca ai doar 17 ani pot spune ca inca nu esti dezvoltata total din punct de vedere hormonal, deci vei mai creste si odata cu acest proces va avea loc si o modificare a greutatii.Este foarte bine ca ai renuntat la obiceiuri alimentare daunatoare si e bine sa continui asa, iar daca vrei totusi sa faci o modificare in ceea ce priveste greutatea solutia de baza ramane tot efortul fizic sustinut.Nu prea cred in lipsa de timp pe care multi dintre noi o invoca ca motivatie atunci cand e vorba de sport, dar chiar si asa exista metode comode care te pot ajuta cum ar fi electrostimularea.Aceasta metoda nu numai ca este comoda, dar iti te ajuta sa reduci din surplus in locurile unde iti doresti si iti ofera si o stimulare de drenaj limfatic(sa elimini lichidele din tesuturile adipoase).Si ca sa inchei intr-o nota optimista si convingatoare iti pot spune ca specialisti si instructori de fitness au afirmat ca o ora de elecrostimulare egaleaza 6-8 ore de fitness la sala de forta.
0
19-10-2007, ora 00:00
Anca M
Nu este medic/terapeut
Anca M
Multumesc foarte mult pentru sugestii. Si eu cred ca efortul fizic este cel mai indicat pentru a slabi asa ca voi incerca sa fac mai mult sport.Poate ma voi abona la o sala de fitness.
0
10-01-2018, ora 16:44
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Cea mai importantă e alimentația in procesul de slăbire, nu efortul fizic. Ești ok pt vârsta ta...dacă ai și tu acolo niște sâni și niște buci, e bine :)!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.