Dinte scos gresit
Buna seara.
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
buna seara.in mod normal nu va pati nimic deosebit, numai sa stati sa il urmariti si in caz ca sesizati ceva deosebit sa va adresati de urgenta unui medic dentist/ortodont. multa sanatate
Va multumesc pentru răspunsul prompt. Dar la ce anume ar trebui sa fiu atenta?
Buna seara,
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 7extractie molar de minte
- 3Mi se inampla ceva grav, ati mai auzit...
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 4dureri dupa extractie
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 0Extractie masea de minte
- 3extractie masea granulom
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2Dupa extragerea dentara
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 3extractie masea de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 2Igiena dupa extractie
- 2Extragere Dinți 5
- 1Antibiotic după extracție
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: