Dinte scos gresit

Buna seara.
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
La fiul meu de 6 ani jumate i s-a miscat un incisiv primar de jos, in spatele căruia a început sa-i crească dintele permanent. Am mers cu el la stomatolog sa-l scoată, dar din greşeala i-a scos incisivul secundar(daca bine zic), care nu se mişca, si care a avut ditamai rădăcina.
Acum eu vreau sa stiu cât de mare problema e asta? I se vor deregla dinţii din aceasta cauza?
Multumesc anticipat!
3 comentarii

buna seara.in mod normal nu va pati nimic deosebit, numai sa stati sa il urmariti si in caz ca sesizati ceva deosebit sa va adresati de urgenta unui medic dentist/ortodont. multa sanatate

Va multumesc pentru răspunsul prompt. Dar la ce anume ar trebui sa fiu atenta?

Buna seara,
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.
In mod normal, nu se va intampla nimic grav, avand in vedere ca este un dinte de lapte.
Puteti insa monitoriza eruptia dintelui permanent, si pentru orice modificare de pozitie a acestuia apelati la un medic ortodont.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 6fumatul dupa extractie
- 9probleme premolar si o masea
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 7durere post extractie
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 3extractie infectie
- 8puroi la masea
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 2Locul umflat dupa extractie
- 2Operație sau extracție
- 10Extractie Masele de minte
- 2Extracție dinte
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 4Extracție măsea de minte
- 3Rest mic masea dupa extractie