Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
Salut. Intr-o seara am simtit o durere in piept sa zicem de 10 minute.. Nu super tare dar zilele trecut facusem si efort mult.
Dupa acea zi ma confrunt cu niste dureri in zona pieptul care sunt mici.. Adica nu ma inteapa.. As putea spune un disconfort cum ar fi cand apas pe piept sau cand imi misc corpul stanga-dreapta. Asta nu se intampla mereu si sunt confuz, mentionez ca am 16 ani.. O parere va rog frumos, astept raspuns, multumesc din suflet.
Dupa acea zi ma confrunt cu niste dureri in zona pieptul care sunt mici.. Adica nu ma inteapa.. As putea spune un disconfort cum ar fi cand apas pe piept sau cand imi misc corpul stanga-dreapta. Asta nu se intampla mereu si sunt confuz, mentionez ca am 16 ani.. O parere va rog frumos, astept raspuns, multumesc din suflet.
3 comentarii
Mergeti la Cardiolog sa faceti niste teste. Daca totul e ok, pot fi somatizari de anxietate. Adresati-va unui psiholog.
Pai nu am probleme in familie cu inima sau ceva.. Nu prea cred ca este vorba de inima.. Poate sa fie de la efort sau e mai bine sa mai iau niste magneziu ceva..?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4presiune in cosul pieptului
- 11trombocite prea multe
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 5dureri in piept accentuate
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 10Jena in piept.
- 4dureri in piept
- 3dureri in piept
- 6Electrocardiograma eronata?
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 1Problema
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 2Durere in piept in partea dreapta
- 2Înțepături în piept dreapta
- 1arsuri epigastrice si arsuri bucale
- 1Durere piept
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 0Bicuspida aortica
Mai multe informații despre: Durerea in piept Confuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: