diversificare
baiatul meu are 3 luni si ink nu i-am dat nimic altceva decat lapte praf.ii dau nan1 k nu a vrut san...si de vreo cateva zile imi sa senzatia ca nu se satura, ar manca continuu.. ce ar trebui sa fac? pot sa incep sa ii dau fulgi de orez?dar stiam k alea se dau de la 4 luni...astept raspunsuri
2 comentarii
Buna!...Eu diversificarea la baietelul meu am inceput-o la 4 luni.Am inceput cu mar si morcov, apoi para...De la 5 luni i-am introdus si cereale de orez.Nu stiu ce sa zic?...Eu cred ca e inca micut pentru diversificare.Cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul care il urmareste.Stiu cat e de greu atunci cand nu sti ce sa mai faci ca sa fie bine.Pupici, multa sanatate si sa cresteti mari!
Buna ziua.Am o fetita de 4 luni cu greutate de 7, 1 kg si 66 de cm.O hranesc cu lapte praf de la 3 luni, pana al 3 luni am avut si lapte de la san.Pediatra m-a sfatuit sa incep diversificarea de la 5 luni.Intrebarea mea este.daca ii dau lapte praf nu se ingrasa si mai tare..legumele si fructele nu sunt mai sanatoase?si ce reguli de diversificare ar trebui sa respect pentru bebe mai grasut.
Va multumesc!
Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate