diversificare

16-03-2011
alynasiem
Nu este medic/terapeut
alynasiem
baiatul meu are 3 luni si ink nu i-am dat nimic altceva decat lapte praf.ii dau nan1 k nu a vrut san...si de vreo cateva zile imi sa senzatia ca nu se satura, ar manca continuu.. ce ar trebui sa fac? pot sa incep sa ii dau fulgi de orez?dar stiam k alea se dau de la 4 luni...astept raspunsuri
2 comentarii
0
17-03-2011, ora 20:17
mihaelacicu
Nu este medic/terapeut
mihaelacicu
Buna!...Eu diversificarea la baietelul meu am inceput-o la 4 luni.Am inceput cu mar si morcov, apoi para...De la 5 luni i-am introdus si cereale de orez.Nu stiu ce sa zic?...Eu cred ca e inca micut pentru diversificare.Cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul care il urmareste.Stiu cat e de greu atunci cand nu sti ce sa mai faci ca sa fie bine.Pupici, multa sanatate si sa cresteti mari!
0
15-11-2011, ora 11:38
EIena
Nu este medic/terapeut
EIena
Buna ziua.Am o fetita de 4 luni cu greutate de 7, 1 kg si 66 de cm.O hranesc cu lapte praf de la 3 luni, pana al 3 luni am avut si lapte de la san.Pediatra m-a sfatuit sa incep diversificarea de la 5 luni.Intrebarea mea este.daca ii dau lapte praf nu se ingrasa si mai tare..legumele si fructele nu sunt mai sanatoase?si ce reguli de diversificare ar trebui sa respect pentru bebe mai grasut.
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul