doare.

21-01-2009
dan182
Nu este medic/terapeut
dan182
Buna ziua! doresc sa imi spuneti ce se intampla? mia iesit langa spranceana ceva mic exact ca un cos. L-am spart crezand ca e cos, dar nu a iesit nimic decat putin sange! acum, dupa 2 zile s-a marit inauntru si sa intarit... tare ca piatra, si pe langa cu tot cu un ochi sa umflat tare.si ma doare extraordinar de tare.ce poate fi? furung? cos? ce sa-i fac? ma doare f tare abia pot misca fatza. mor de durere. si e tare acolo ca piatra. am pus compres cu ceai de musetel si am fost la farmacie de mia dat o solutie sa ma sterg cu o bucatica de vata se numeste Aknesol dupa care sa ma ung cu o crema Nidoflor. dar nu da deloc inapoi... ce sa fac??? va rog. multumesc
2 comentarii
0
21-01-2009, ora 14:33
dan182
Nu este medic/terapeut
dan182
eu cateodata ma mai pensez... cand cresc firele de par in mijloc. si stiu ca in locul ala unde a iesit chestia asta. mam chiunuit eu mai tare de am smuls un firicel. poate fi din cauza asta. acum cum dorm putin se umfla si mai tare. si se umfla in forma de cerc, jumatate de ochi, jumatate de nas, jumatate de frunte. ce sa fac? :-(
0
21-01-2009, ora 20:04
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
pai cred ca e un furuncul.MAi ales daca e rosu si cald.Mergi rapid la chirurg sa ti-l incizeze.Nu te mai apuca sa ti-l spargi singur ca risti sa iti ajunga puroiul la creier si sa faci meningita
Adaugă un comentariu / răspuns