Donatie
Doresc sa donez unui centru de specialitate medicamentul RITALMEX 200mg sinonim cu MEXITIL substanta activa MEXILETINE. Mentionez ca medicamentul are termenul de expirare luna Decembrie anul 2015, bine depozitat si se afla in ambalajul original cu prospect in limba maghiara.
3 comentarii
buna, caut de foarte mult timp medicamentul acesta, pt mama mea, in Romania nu se gaseste niciunde, iar medicamentul de baza mexitil, il cumparam pana acum din Italia, unde nu se mai gaseste, pt cei ce utilizeaza acest medicament, stiu probabil ca este vital. cum pot lua legatura cu d-voastra pt a cumpara macar o cutie de RITALMEX, ? astept un raspuns, cu rugamintea de a fi pozitiv si serios, multumesc anticipat.
Buna ziua! - Imi puteti livra acolo un nr de telefon de contact si va caut in cel mai scurt timp.I mi pare rau ca nu am vazut mesajul pina acum insa am fost plecat in strainatate.
buna ziua, din nou va deranjez cu o postare, referitor la acele medicamente, v-am lasat numarul de telefon in adresa de e-mail, dar nu am primit nici un telefon, sincer, nu postez doar de dragul de a umple forumul pe aici, mama mea chiar are nevoie de acele medicamente, si v-as mutumi enorm daca mi-ati raspunde macar aici, sa stiu sa nu va mai deranjez aiurea., multumesc mult.
Alte subiecte recente din această secțiune: