Drumul către iad este pavat cu aspartam

27-10-2009
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Drumul către iad este pavat cu aspartam

Sursa: www.ne-cenzurat.ro

Conform legii NMSA 25-2-10, SUA, aspartamul este o substanţă otrăvitoare, care aduce prejudicii grave sănătăţii. Producătorii aspartamului au ştiut de la început de pericolele acestei substanţe nocive şi de faptul că ea va distruge sănătatea populaţiei, şi totuşi au insistat ca aspartamul să fie comercializat. Documentele referitoare la toxicitatea aspartamului spun că, pentru a fi manipulat în laborator, este nevoie să se folosească mănuşi şi măşti de protecţie chimică, şorţ special şi purificatorul de aer!

Lobbyştii, medicii, politicienii şi cercetătorii care susţin aspartamul sunt nişte criminali atroce, care, ştiind cât de nocivă este această otravă, mint cu neruşinare, condamnând oamenii la moarte. Mulţumită acestei josnice şi lacome alianţe, aspartamul s-a bucurat până acum de 27 de ani de succes comercial, fiind prezent în 7 până la 9 mii de produse alimentare şi medicamente şi utilizat de sute de milioane de oameni din întreaga lume. În urma unor teste de laborator, s-a găsit aspartam şi în produse care nu îl aveau menţionat pe etichetă. Odinioară aflat pe lista Pentagonului ca armă biochimică, în prezent este nelipsit din alimentaţia zilnică a populaţiei mondiale!

Pentru obţinerea aspartamului se utilizează metode de inginerie genetică

Aspartamul este cel mai răspândit îndulcitor artificial din lume, dar şi cel mai periculos aditiv. Denumirile lui comerciale sunt NUTRASWEET, EQUAL, SPOONFUL, EQUAL-MEASURE, CANDEREL, BENEVIA, NEOTAME. Are o putere de îndulcire de 150-200 de ori mai mare decât zahărul şi este lipsit de calorii. Neotame este o otravă şi mai puternică decât aspartamul, fiind derivat din acesta. Are o structură puţin modificată şi o putere de îndulcire mai mare. Aspartamul este obţinut printr-un proces de iginerie genetică. Componenta principală a aspartamului, fenilalanina, este produsă de o bacterie. Compania Monsanto a modificat genetic bacteria pentru a produce mai multă fenilalanină. Monsanto, care, pe lângă culturile de plante modificate genetic produce şi acest îndulcitor, minte încă o dată şi ne asigură că aspartamul nu este nociv. Oamenii de ştiinţă care sunt sinceri recunosc că nu se ştie suficient despre procesul lui de obţinere, iar efectele sale nocive sunt evidente.
Compania producătoare a acestui îndulcitor artificial a avut doar în anul 1990 un profit de 996 de milioane de dolari. Aspartamul este un drog foarte sofisticat, care nu ar fi putut fi descoperit niciodată "accidental". Chimistul despre care se spune că şi-a lins degetele atunci când lucra la un medicament împotriva ulcerului nu a fost intervievat niciodată. Oare de ce?
Efectul aspartamului este intensificat de prezenţa glutamatului şi a altor excitotoxine. O doză mică de aspartam adăugată la o doză mică de glutamat se transformă într-o doză şi mai toxică decât ar fi ele separat. Aspartamul a fost descoperit în cadrul companiei G.D.Searle din statul Illinois, SUA, companie care a mai produs, în ultimele decenii, şi alte substanţe periculoase ce sunt incluse în alimente (de exemplu, hormonul bovin de creştere, RBGH). La început, aspartamul s-a folosit ca agent antiulceros. El se obţine din doi aminoacizi (fenilalanina şi acidul aspartic) şi metanol.

Mecanismul de acţiune al aspartamului

În urma procesului de metabolizare în corpul uman, aspartamul se descompune în: 50% fenilalanină, dicetopiperazină (DCP), aproximativ 40% acid aspartic, 10% metanol. Fenilalanina este un aminoacid care se găseşte în mod normal în creier. Persoanele care suferă de fenilcetonurie nu pot metaboliza fenilalanina. Aceasta conduce la acumularea unor niveluri foarte ridicate de fenilalanină în creier, care uneori pot fi chiar letale. Dr. Russell Blaylock specifică faptul că mai ales în anumite zone ale creierului se acumulează niveluri foarte ridicate de fenilalanină: hipotalamus, medula oblongata, corpus striatum. Pentru a susţine creşterea rapidă a fătului, sunt necesari mulţi aminoacizi. Aminoacizii din venele fătului sunt de 4 ori mai mulţi decât în sângele mamei. Hrana naturală este un amestec complex de aminoacizi. Nici un aliment nu are unul sau doi aminoacizi izolaţi, aşa cum are aspartamul. Dr. Louis J. Elsas, profesor de pediatrie de la Universitatea Emory, a depus mărturie în faţa Congresului American: "Am petrecut 25 de ani în cercetări biomedicale, încercând să previn defectele de naştere cauzate de excesul de fenilalanină. Şi iată care este îngrijorarea mea: aspartamul este o neurotoxină şi o substanţă teratogenă binecunoscută, care, în doze nedefinite încă, produce efecte adverse grave reversibile la adult, dar ireversibile în creierul fătului sau al copilului." El a mai arătat că fenilalanina este mai bine metabolizată de către rozătoare decât de oameni. Aşa-numitele suplimente alimentare, cu fenilalanină izolată, acid aspartic, acid glutamic şi alţi aminoacizi dicarboxilaţi sunt neuroexcitotoxine comercializate ori dintr-o crasă ignoranţă, ori dintr-o răutate intenţionată. Ele fac exact opusul a ceea ce sunt destinate să facă. Fenilalanina izolată produce întreruperea transmiterii neuronale, subnutrirea creierului, neurotoxicitate, ceea ce duce la funcţionarea redusă a creierului, depresie, migrene etc. S-a estimat că, din aproximativ 200 de milioane de americani care consumă anual aspartam, 20 de milioane nu pot metaboliza fenilalanina, şi această incapacitate genetică există în special la copii, conducând, în timp, la retardare mintală. Acest lucru înseamnă un risc de retardare pentru milioane de copii.

Dr. William M. Pardridge de la UCLA a declarat că un tânăr care bea peste 4 băuturi răcoritoare dietetice pe zi are un nivel incredibil de ridicat al fenilalaninei. Acidul aspartic (ASP) Este al doilea aminoacid din aspartam, existent în proporţie de 40%. Acest aminoacid, atunci când este izolat, este o excitotoxină, excitând neuronii până la distrugerea lor completă. La fel ca formaldehida, aspartamul este un agent care distruge cromozomii. Pericolele neurologice pentru făt sunt evidente. Distrugerile cromozomiale din corpul mamei pot fi moştenite de copil, şi toate generaţiile viitoare sunt în pericol prin moştenirea distrugerilor cromozomiale, dar şi prin vătămarea ovulelor potenţiale (în cazul fătului de sex feminin), datorită consumului de aspartam al mamei în timpul sarcinii. Dicetopiperazina (DCP) apare prin descompunerea aspartamului. Alături de molecula intactă de aspartam, ea este responsabilă pentru cea mai masivă epidemie de tumori pe creier apărută vreodată. Dr. John W. Olney a observat că DCP produce în intestine un compus similar cu N-nitrozoureea, o puternică substanţă chimică ce determină tumori cerebrale. Unii cercetători spun că DCP se formează după
ingerarea aspartamului. Dr. Blaylock spune că DCP se formează în produsele lichide care conţin aspartam, în urma unei depozitări îndelungate.

În 1987, toxicologul dr. Jacqueline Verrett, în mărturia ei în faţa Senatului American, arată că DCP este implicată şi în apariţia şi dezvoltarea de polipi uterini şi în modificările colesterolului în sânge. Metanolul (alcoolul metilic) se metabolizează prin oxidarea aspartamului şi formează formaldehida, şi apoi acidul formic (acesta se acumulează treptat în organism şi inhibă metabolismul oxigenului). Metanolul se obţine la nivelul intestinului subţire, atunci când gruparea metil din aspartam întâlneşte enzima chimotripsină. Formaldehida este o neurotoxină letală care interferează în procesul de replicare a ADN-ului şi determină efecte teratogene. Intoxicarea cu alcool metilic şi formaldehidă generează o serie de boli degenerative cumulative precum şi anomalii funcţionale în organism. Asociaţia pentru Protecţia Mediului (EPA) spune: "Metanolul este o otravă cumulativă pentru că, o dată ingerată, se elimină foarte greu din organism. În corp, metanolul este oxidat şi se descompune în formaldehidă şi acid formic: ambele sunt extrem de toxice." De aceea, EPA recomandă o doză-limită de consum de metanol, de 7, 8 mg/zi. Însă 1 l de băutură dietetică îndulcită cu aspartam conţine în jur de 56 mg de metanol! Dr. Woodrow Monte precizează: "Cei care consumă o cantitate foarte mare de băuturi aşa-zis dietetice zilnic, ingerează 250 mg de metanol pe zi, adică de 32 de ori mai mult decât limita admisă pe zi, stabilită de EPA. "Metanolul natural este prezent în anumite fructe şi legume (de exemplu, în roşii), dar el nu se găseşte niciodată izolat de etanol şi pectină, acestea din urmă împiedicând metanolul să fie metabolizat în formaldehidă şi în acid formic, ambele toxine letale. Metanolul sintetic este o otravă letală. Doza letală este de 1 ml/kg corp! O absorbţie de 50 până la 100 ml este mortală pentru om, deşi există cazuri în care moartea a survenit la mai puţin de 30 ml. Conţinutul de metanol în aspartam este de 1.000 de ori mai mare decât cel din alimentele obişnuite, conform publicaţiei americane Medical World News din anul 1978. În plus, metanolul din aspartam este "metanol pur", care nu se găseşte ca atare în natură. Metanolul din natură este întotdeauna în amestec cu etanolul şi cu alţi compuşi, care îi scad concentraţia atunci când metanolul este eliberat în organismul uman.

Este suficient ca sticlele de Coca-Cola sau Pepsi-Cola light să rămână mai multe ore într-un depozit sau într-un vehicul fără răcire şi expus la soare, pentru ca ele să devină extrem de toxice. Mii de containere de băuturi light au fost trimise militarilor care au participat la operaţiunea Furtună în Deşert. Navetele de băuturi carbogazoase au rămas timp de săptămâni întregi în containere, la o temperatură ambiantă de peste 40 de grade C. Numeroşi soldaţi au manifestat diverse tulburări, identice cu simptomele otrăvirii cu aspartam.
Simptomele otrăvirii cu metanol includ: dureri de cap, acufene, ameţeală, greaţă, tulburări gastrointestinale, slăbiciune, vertigo, frisoane, pierderi de memorie, amorţeala membrelor, tulburări de comportament. Cele mai cunoscute probleme ale otrăvirii cu metanol sunt tulburările de vedere: pierderea treptată a vederii, înceţoşarea vederii, restrângerea progresivă a câmpului vederii, întunecarea vederii, vătămarea retinei, iar în final, orbirea. Datorită lipsei unor enzime-cheie, oamenii sunt mult mai expuşi la efectele toxice ale metanolului decât animalele. De aceea, testele cu aspartam şi metanol realizate pe animale nu reflectă în mod corect pericolele acestor substanţe asupra oamenilor. Mai mult decât atât, formaldehida este recunoscută ca fiind un activator puternic, care face ca proteinele străine să fie recunoscute de către sistemul imunitar ca antigene şi care activează răspunsuri imunitare de distrugere a lor. Din cauza acestei acţiuni auxiliare a ei, formaldehida este inclusă în multe vaccinuri. Abilitatea formaldehidei de a crea antigenicitate, în special în combinaţie cu moleculele de aspartam, este atât de mare, încât produce reacţii grave autoimune ale ţesuturilor deformate de polimerizarea formaldehidei. Sistemul imunitar se întoarce împotriva propriilor ţesuturi, şi astfel apare. lupusul eritematos (o boală cronică ce se manifestă prin inflamaţie, durere şi leziuni ale ţesuturilor din întregul organism. Lupusul este o boală autoimună, în care sistemul imunitar al bolnavului nu reuşeşte să facă diferenţa între ţesuturile proprii şi intruşi, atacându-le). Aspartamul denaturează ţesuturile fetale, creând stimuli antigenici, care atrag distrugerea lor de către sistemul imunitar. Această încheiere a sarcinii poate fi atât de rapidă, încât mama nu are timp să observe diferenţa dintre întârzierea menstruaţiei şi avort. În afară de pericolul de a genera atacul din partea sistemului imunitar al mamei, aspartamul atacă direct şi fătul. Un exemplu bun este sindromul alcoolului fetal. Chiar şi consumul moderat de băuturi cu aspartam al mamei aduce fătului grave prejudicii pe viaţă. Apar diformităţi care marchează bebeluşul pentru întreaga viaţă, invaliditate şi lipsa acuităţii mintale la copiii care supravieţuiesc intoxicaţiei alcoolice uterine. Intoxicaţia cu alcool metilic este de 50 de ori mai puternică decât intoxicaţia cu alcool etilic (din băuturile alcoolice), iar intoxicaţia cu formaldehidă este de 5.000 de ori mai puternică.

Asamblate cu grijă în molecula de aspartam, aceste neurotoxine sunt de 20.000 de ori mai puternice decât băuturile alcoolice. Datorită extremei toxicităţi a aspartamului, chiar şi dozele mici sunt extrem de distructive, vătămând sistemul nervos al fătului şi structurile legate de acesta. Vederea şi auzul sunt şi ele afectate. Toate ţesuturile sunt vătămate, căci dincolo de efectele neurologice de intoxicare, alcoolul metilic este cea mai puternică bază organică din organismul viu şi este şi un agent de polimerizare. Nu există scăpare în faţa acestei otrăviri, fiind obligatoriu metabolizată de către enzima alcooldehidrogenază a alcoolului metilic în formaldehidă, transferându-se 75% în citosol (citoplasmă) şi 25% în mitocondrie.

Capacitatea chelatoare aspartamului

În limba latină, chelate înseamnă gheară, iar în chimie, prin substanţă chelatoare se înţelege o substanţă chimică ce reţine alte substanţe chimice, cel mai adesea metale. Unul dintre motivele pentru care FDA a respins la început aprobarea aspartamului este puternica sa activitate chelatoare, prin care extrage rapid metale toxice sau netoxice şi le transportă în întregul organism (extrage chiar metale pe care în mod normal corpul le-ar respinge în timpul digestiei şi le-ar elimina rapid). Apare, de exemplu, pericolul de otrăvire cu plumb al creierului şi al altor organe. Multe dintre metalele pe care NutraSweet le poartă prin întregul nostru organism sunt la fel de toxice ca plumbul. Acidul aspartic se combină (formează chelaţi) cu cromul (un element necesar pentru funcţionarea corectă a glandei tiroide). Persoanelor care consumă mari cantităţi de aspartam li se poate atribui, după o anumită perioadă de timp, un diagnostic fals - boala Basedow-Graves -, pentru tratarea căreia, bolnavul este supus unei terapii alopate prin iradierea glandei tiroide, fără a se trata cauza reală!!!

Efectele nocive ale acestei toxine au determinat apariţia unei noi boli: boala aspartamului

Când pacienţii care se plâng de simptomele asociate aspartamului încetează să mai consume produsele care conţin aspartam, simptomele dispar, dar ele revin atunci când persoana începe din nou să consume aspartam. Mulţi medici se referă la această simptomatologie ca fiind "boala aspartamului". Simptomele pot apărea imediat, gradat sau pot degenera în boli cronice. Dr. Lendon Smith a declarat că o mare parte a populaţiei suferă de efectele secundare asociate aspartamului, deşi nu au nici cea mai vagă idee de ce medicamentele, suplimentele şi plantele nu le vindecă simptomele. Apoi, există şi consumatori de aspartam care nu "par" să sufere deloc de reacţii imediate. Aceştia însă sunt susceptibili de a dezvolta afecţiuni pe termen lung. Conform unui raport din 1994 de la Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane (DHHS) din SUA, multe dintre bolile cauzate de aspartam sunt foarte serioase, consumul lui în cantităţi mari putând duce şi la deces. Faţă de ceilalţi aditivi care se folosesc până în prezent, acest îndulcitor a înregistrat cele mai multe plângeri (80-85% din totalul de plângeri) din partea consumatorilor. Consumul de aspartam generează următoarele afecţiuni:

LA NIVELUL OCHILOR
"¢ conjuctivită
"¢ dilatarea pupilei
"¢ sindrom exoftalmic; umflarea ochilor
"¢ iritaţii, durere şi presiune oculară
"¢ orbirea treptată a unuia sau a ambilor ochi
"¢ probleme la folosirea lentilelor de contact
"¢ reducerea lichidului lacrimal
"¢ cecitate, scăderea vederii şi/sau alte probleme de vedere, cum ar fi: înceţoşare, fulgerări luminoase, viziunea unui tunel, pete sau linii.

LA NIVELUL URECHILOR
"¢ intoleranţă severă la zgomot
"¢ probleme cu auzul, pierderea auzului
"¢ tinitus (ţiuituri în urechi)

LA NIVEL NEUROLOGIC
"¢ ameţeală, clătinare din picioare, mers instabil, probleme de echilibru
"¢ amorţeli ale extremităţilor, dureri ale extremităţilor
"¢ artrită
"¢ atacuri cerebrale parţiale sau complexe
"¢ atacuri de panică
"¢ confuzie
"¢ convulsii
"¢ crize de apoplexie
"¢ crize epileptice
"¢ durere locală, slăbiciune în membre
"¢ dureri ale încheieturilor şi articulaţiilor
"¢ dureri de cap, migrene, unele chiar acute (femeile sunt mult mai vulnerabile)
"¢ dureri faciale atipice
"¢ dureri generalizate
"¢ dureri musculare şi la nivelul scheletului
"¢ febrilitate
"¢ halucinaţii
"¢ hiperactivitate acută şi nevoia de a mişca încontinuu din picioare
"¢ hiperactivitate la copii sau adulţi
"¢ incapacitate de concentrare, pierderea memoriei, tulburări de gândire
"¢ îngreunarea vorbirii, dificultăţi de vorbire, dicţie neclară
"¢ leşin, inconştienţă şi comă
"¢ modificarea formei şi a texturii sânilor
"¢ parestezie şi amorţeala membrelor
"¢ retardare la copii
"¢ senzaţie de greutate în corp
"¢ spasme musculare
"¢ tremurături ale muşchilor
"¢ tremurături severe
"¢ tulburări neurologice
"¢ umflarea diferitelor părţi ale corpului

LA NIVEL PSIHOLOGIC/PSIHIATRIC
"¢ agresivitate
"¢ anxietate
"¢ depresii moderate până la severe (deoarece scade nivelul de serotonină)
"¢ fobii
"¢ insomnie, somnolenţă, probleme de somn
"¢ iritabilitate
"¢ modificări de personalitate
"¢ oboseală accentuată
"¢ schimbări rapide în calitatea şi intensitatea dispoziţiei

LA NIVELUL PIEPTULUI
"¢ aritmie
"¢ dispnee
"¢ dureri în piept
"¢ hipertensiune
"¢ modificări ale presiunii sanguine
"¢ palpitaţii, tahicardie
"¢ respiraţie astmatică
"¢ respiraţie scurtă datorită modificării poziţiei

LA NIVEL GASTROINTESTINAL
"¢ balonare
"¢ constipaţie
"¢ crampe
"¢ diaree, uneori cu cheaguri de sânge
"¢ durere şi dificultăţi la înghiţire
"¢ dureri abdominale
"¢ greaţă, vomă
"¢ modificarea apetitului
"¢ modificarea sensibilităţii gustative
"¢ modificări în greutate
"¢ probleme ale sinusurilor
"¢ probleme de salivare
"¢ sete persistentă şi reţinerea apei în organism
"¢ sialoree
"¢ tendinţă de a mânca şi a bea excesiv
"¢ tuse cronică
"¢ urme de sânge în vomă sau fecale
"¢ uscarea gâtului, dureri de gât

LA NIVELUL PIELII
"¢ la nivelul pieptului, agravarea alergiilor respiratorii (de exemplu, astmul)
"¢ eczeme
"¢ înroşirea feţei
"¢ leziuni dermatologice
"¢ reacţii alergice în regiunea gurii şi a buzelor
"¢ senzaţii de mâncărime, fără erupţii cutanate
"¢ urticarie şi alte probleme de piele

LA NIVEL ENDOCRIN ŞI METABOLIC
"¢ accelerează şi generează apariţia diabetului la persoanele care sunt susceptibile la diabet, dar care nu ar fi dezvoltat niciodată această boală dacă nu consumau aspartam
"¢ accelerează procesele clinice ale diabetului
"¢ adenopatie
"¢ agravarea hipoglicemiei
"¢ agravează şi simulează retinopatia şi neuropatia diabetică
"¢ diverse tulburări metabolice, anemie
"¢ căderea părului sau subţierea lui
"¢ agravarea complicaţiilor diabetice: retinopatie, cataractă, neuropatie şi gastropareză
"¢ crampe în perioada dintre ciclurile menstruale
"¢ creşte apetitul pentru carbohidraţi
"¢ creşterea gradată în greutate
"¢ diabet şi complicaţii ale diabetului
"¢ dificultăţi în timpul sarcinii
"¢ dismenoree
"¢ hematurie
"¢ hiperglicemie sau hipoglicemie
"¢ modificarea coloraţiei unghiilor şi a pielii
"¢ modificarea mirosului corporal
"¢ modificări ale aspectului părului şi unghiilor
"¢ modificări ale transpiraţiei
"¢ noduli
"¢ obezitate
"¢ pierderea şi modificarea gustului
"¢ probleme şi modificări menstruale
"¢ produce un control scăzut asupra diabetului la pacienţii care iau insulină sau antidiabetice orale
"¢ scăderea bruscă în greutate

LA NIVEL UROGENITAL
"¢ impotenţă
"¢ reducerea funcţiei sexuale
"¢ tulburări sexuale
"¢ dificultăţi de urinare
"¢ modificări ale cantităţii urinei
"¢ probleme urogenitale
"¢ urinare frecventă şi senzaţie de arsură

ALTE TULBURĂRI
"¢ modificarea temperaturii corpului
"¢ probleme cu dantura
"¢ probleme nespecifice
"¢ scăderea imunităţii, sensibilitate crescută la infecţii
"¢ sete excesivă, retenţia de lichide, umflarea picioarelor

CELE MAI GRAVE EFECTE
"¢ comportament agresiv
"¢ creşterea incidenţei cancerului, precum şi a gradului de malignitate a tumorilor pe creier
"¢ defecte la naştere (incluzând retardarea mintală) şi avorturi spontane (nu doar în cazul în care mama a consumat aspartam, ci atunci când şi tatăl a consumat)
"¢ dependenţa de aspartam şi apetitul exagerat şi incontrolabil faţă de dulciuri
"¢ depresii severe
"¢ hiperactivitate la copii
"¢ moarte subită
"¢ schizofrenie
"¢ tendinţe suicidare
"¢ ulcer peptic
"¢ vătămarea iremediabilă a creierului

BOLI CAUZATE DE ASPARTAM
"¢ boala Alzheimer
"¢ boala Basedow-Graves
"¢ boala Lyme
"¢ boala Ménière
"¢ boala Parkinson
"¢ deficit de atenţie
"¢ epilepsie (forma "grand mal" şi "petit mal")
"¢ fibromialgie
"¢ hipotiroidie datorată mercurului din plombele dentare
"¢ limfom malign non-Hodgkin
"¢ limfom la nivelul creierului (este o tumoare cu o rată foarte crescută de mortalitate, fiind asociată cu consumul de aspartam)
"¢ lupus eritematos diseminat
"¢ retardare mintală
"¢ scleroză laterală amiotrofică
"¢ scleroză multiplă
"¢ sensibilitate crescută la amalgamurile dentare cu mercur
"¢ sindromul cronic de oboseală
"¢ sindromul de mialgie eozinofilică (EMS)
"¢ tumori cerebrale, ale glandei tiroide, mamare, pancreatice, testiculare, ovariene, uterine, adenomuri ale glandei pituitare, tumori uterine.

Aspartamul modifică nivelul de aminoacizi din sânge, blocând sau scăzând nivelul de serotonină, tirozină, dopamină, norepinefrină şi adrenalină. Apar astfel tulburări emoţionale, cum ar fi depresia. Chiar şi o singură doză de aspartam creşte semnificativ nivelul de fenilalanină din sânge. Aceste tulburări încetează imediat după eliminarea aspartamului din dietă. Dacă unor persoane cu deficienţe genetice li se administrează aspartam, ele pot manifesta dureri de cap, insomnie, depresie, atitudini ostile, anxietate şi alte reacţii negative. Nu este de mirare că medicamentul Prozac înregistrează vânzări extrem de mari... pentru că el tratează toate aceste tulburări! Este tipic ca simptomele intoxicării cu aspartam să nu poată fi detectate de testele obişnuite de laborator sau de razele X. Tulburările şi bolile pot fi de fapt semnele intoxicării cu aspartam. Deşi există un număr foarte mare şi în continuă creştere de atacuri de apoplexie produse de aspartam, Fundaţia Americană pentru Tratarea Epilepsiei promovează practic aspartamul. La Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), au fost monitorizate 80 de persoane care suferiseră anterior atacuri de apoplexie după ingerarea de aspartam. Institutul de Nutriţie Comunitară a concluzionat, în urma acestui program de supraveghere: "Aceste 80 de cazuri se potrivesc perfect definiţiei generale date de FDA riscului iminent asupra sănătăţii publice, fapt care ar necesita imediata retragere de pe piaţă a produsului în cauză." Institutul de Cercetare a Cancerului din SUA a descoperit o creştere a incidenţei tumorilor maligne la nivelul creierului, în anii care au urmat obţinerii licenţei aspartamului pentru băuturi (după 1983). Una dintre plângerile cele mai frecvente ale victimelor aspartamului este pierderea memoriei. Ca o ironie, în 1987, compania G.D.Searle căuta să descopere un medicament pentru a combate sindromul pierderii de memorie cauzat de distrugerile provocate de aminoacizii cu rol excitator. Trei persoane din cinci care consumă acest îndulcitor au migrene, iar G. D. Searle (compania producătoare) este de părere că rata efectelor negative este nesemnificativă în comparaţie cu milioanele de doze de băuturi cu aspartam, consumate zilnic, de atâţia oameni la nivel planetar, şi de aceea aspartamul este indicat ca înlocuitor al zahărului.
Aspartamul distruge procesul de fertilizare prin faptul că ruinează răspunsul sexual al femeii şi induce disfuncţii sexuale la bărbat. Mai mult decât atât, aspartamul întrerupe dezvoltarea fătului prin avort sau generează defecte din naştere. Aspartamul distruge structura ADN-ului fătului, punând un stigmat pe generaţiile care vor urma. Proprietăţile aspartamului de inducere a avortului sunt inerente datorită structurii sale.

Aspartamul este inclus în planul conspiraţiei planetare care vizează un genocid biologic

Anual, tone de aspartam sunt deversate, în mod deliberat şi în deplină cunoştinţă de cauză în ce priveşte efectele devastatoare pe care le produce, către populaţia planetei. Prin falsificarea şi denaturarea documentelor, prin informarea eronată, oamenii sunt încurajaţi să utilizeze această substanţă, toate aceste lucruri făcând parte dintr-o imensă conspiraţie criminală planetară. Continuarea acestei acţiuni este încurajată de interesele pentru profiturile enorme obţinute de companiile producătoare de aspartam şi din industria farmaceutică şi medicală, care promovează acest îndulcitor, pentru ca apoi să trateze oamenii afectaţi de efectele lui. Dacă reuşim să rupem doar o verigă din lanţul vicios al toxinelor, prezentând realitatea şi efectele dezastruoase ale acestora, oamenii încep să gândească: "Dacă m-au minţit în legătură cu această problemă, recomandându-mi acest medicament, care, iată, mi-a făcut rău, atunci mă întreb care este adevărul cu restul lucrurilor?" Şi atunci, oamenii încep să îşi pună întrebări despre mai multe lucruri. Chiar dacă la început iese la iveală doar un singur adevăr, acesta deschide poarta pentru o trezire a conştiinţelor şi pentru vindecarea reală a oamenilor. Folosirea aspartamului este o otrăvire în masă a populaţiei mondiale. Fiecare metabolit al aspartamului are o toxicitate foarte mare, şi el a fost declarat foarte periculos pentru consumul uman. În prezent se fac eforturi în întreaga lume de a se stopa otrăvirea populaţiei cu aspartam. Toţi oamenii trebuie să ştie că aspartamul interacţionează cu toate medicamentele şi vaccinurile, deci cât timp un pacient consumă aspartam, nici un medicament pe care îl ia nu este sigur.

Extras din lucrarea: ENCICLOPEDIA ADITIVILOR, Informaţii indispensabile românilor inteligenţi şi prudenţi, care nu vor să se lase otrăviţi cu aditivi, de Gregorian Bivolaru

Preluare dupa http://www.yogaesoteric.net
6 comentarii
0
28-10-2009, ora 16:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Aoleu...poate drumul către "iadul" suferinţei terestre, nu celălalt...pt. celălalt, drumul este pavat cu erezii, schisme, păcate de moarte, strigătoare la cer etc. (nespovedite, necanonisite etc.)
O să ne teratogenizăm plenar din cauză E-urilor...


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
29-10-2009, ora 02:21
cretutofanel
Nu este medic/terapeut
cretutofanel
stiu de planul diabolic a mafiotilor planetari de reduce populatia globului prin otravire cu toate porcariile
pacat ca nu-i bate dumnezeu aici pe pamant ca pe lumea cealalta e deja prea tarziu
nu le mai ajung banii... altii nu au bani nici macar sa treaca strada iar ei fac munti de bani din
suferinta nenorocitilor.Acu nu mai produc razboaie pentru a ucide omenirea ne injosesc economic si ne indoapa cu tot felul de porcarii inventate in laboratoare de oameni care numai oameni de stiinta nu s-ar chema.Ne dau pe cap diferite boli produse de virusi inventati in laborator pentru a vinde vaccinurile.Este un genocid mondial pus la cale cu multa minutiozitate de francmasoni de sute de ani

cu stima un om care e scarbit de tot ce se intampla in toate domeniile
0
29-10-2009, ora 16:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
"cu stima un om care e scarbit de tot ce se intampla in toate domeniile" - 100% pe aceeaşi lungime de undă cu domnul Cretutofanel ;) Numai Bine!
0
25-01-2011, ora 21:03
George12
Nu este medic/terapeut
George12
DOmnule nick am o intrebare...cancerul testicular se poate declansa din senin?? Ma masturbez aproape zilnic...pot face din cauza aceasta tumoare? am impresia ca testiculul stang este putin mai mare decat dreptul..ma macina foarte tare acest gand si te rog frumos daca poti sa imi dai un raspuns!
0
16-02-2011, ora 05:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
George12,

Cancerul testicular NU se poate declanşa din senin, însă masturbarea, pe fondul existenţei unor factori organici şi nu numai, poate fi un "imbold" care să contribuie la crearea unui dezechilibru major, un dezechilibru în urma căreia să se producă o formaţiune tumorală pe unul dintre testicule.
MASTURBAREA nu aduce niciun beneficiu organismului, din contră, aduce NUMAI prejudicii, atât trupului, pe care-l privează de substanţe vitale, energie şi "informaţie", cât mai ales sufletului. Stopaţi această practică şi consultaţi un medic urolog pentru a fi examinat. Vă rog, este spre binele dv.!
0
22-08-2013, ora 09:15
Monte1Carlos
Nu este medic/terapeut
Monte1Carlos
Domnule Mr.Nick eu unu nu cred ca oameni ca tine, care urmeaza biblia cu exactitate, vor schimba ceva...
din 2009, cand ai citit acest articol, si pana acum tu ce masuri ai luat in privinta aspartamului care sa ii ajute si pe alti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.