Dublu test cu risc de trisomia 18

22-01-2023
Criscris29
Nu este medic/terapeut
Criscris29
Va scriu pentru ca sunt disperata! Sunt însărcinată in 14 săptămâni și 3 zile, prima sarcina, am 29 de ani! Fără sarcini pierdute sau alte probleme. la 13 săptămâni și 4 zile am făcut dublu testul la clinica unde merg, testul a fost lucrat de cei de la cytogenomic! Am primit rezultatul, unul înfiorător pentru noi, risc trisomia 18, riscul este 1/104 ! Am simțit ca pământul fuge de sub picioare…doctorul mi-a spus sa stau linistita pentru ca asta nu înseamnă ca exista boala, este o statistica….dar eu tot nu pot sa ma liniștea, mi-a recomandat sa fac testul Harmony, pe care o sa îl fac mâine de dimineața!
Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru răspunsuri! Sănătate multă!
1 comentarii
0
22-01-2023, ora 18:54
Criscris29
Nu este medic/terapeut
Criscris29
Țin sa Menționez că, ecografia care a însoțit dublu testul a ieșit foarte bine, osul nazal vizibil, traslucenta nucala 1, 1, stomacul și vezica urinară vizibile, diafragma vizibila, totul arată foarte bine…
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dublul test în sarcină
  •