Dungi negre cerul gurii

23-08-2021
User150
Nu este medic/terapeut
User150
Buna ziua,
Mi-au aparut cateva afte pe cerul gurii. Cand m-am uitat atent, am constatat ca pe bolta palatina (zona tare, care preceda incisivii) am dungi negre. Adica striatiile naturale ale cerului gurii sunt negre.
Cat de tare sa ma ingrijorez?
1 comentarii
0
21-03-2023, ora 09:32
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

dungi negre pe bolta palatina pot fi cauzate de o varietate de factori, inclusiv de obiceiuri precum fumatul sau consumul de alimente sau bauturi pigmentate, dar si de alte probleme de sanatate, cum ar fi infectii fungice sau bacteriene. Este posibil ca aftele pe care le-ati mentionat sa fie legate de aceasta problema, dar este important sa discutati cu medicul dentist pentru a stabili cauzele exacte ale striatiilor negre si a afelor si pentru a primi tratamentul adecvat, daca este necesar.

De asemenea, daca aveti si alte simptome, cum ar fi durere sau inflamatie, ar trebui sa faceti o programare cat mai curand posibil cu medicul dentist pentru a fi examinat. Este intotdeauna mai bine sa identificati si sa tratati problemele cat mai devreme posibil, astfel incat sa evitati complicatiile mai grave.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul