Durere intercostala in sarcina!
Buna seara! Sunt însărcinată in 26 saptamani.de aproximativ o saptamana jumătate acuz dureri mari in partea drepta in talie, din spate catre fata.inainte sa înceapă durerile am ridicat in spate un sac greu si a doua zi am facut curat in casa.seara dupa curatenie au început durerile.ma doare cand stau pe părţi in pat, cand stranut si cand tusesc.mentionez ca am si o tuse seaca.la urgenţă mi s- a dat doar paracetamol si vad ca durerile nu ma lăsa.ce poate fi?
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea simptomelor pe care le prezentati nu intelegem foarte bine de cat timp tusiti si daca are legatura cu momentul efortului facut in urma cu o saptamana. Cel mai indicat ar fi sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie pentru a evalua situatia cu exactitate.
O zi excelenta!
Din descrierea simptomelor pe care le prezentati nu intelegem foarte bine de cat timp tusiti si daca are legatura cu momentul efortului facut in urma cu o saptamana. Cel mai indicat ar fi sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie pentru a evalua situatia cu exactitate.
O zi excelenta!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 1Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie