Durere pelvina si sani sensibili dupa menstruatie

26-04-2017
Elenut
Nu este medic/terapeut
Elenut
Buna ziua! Ultima zi de menstruatie a fost pe 21.04, iar pe 23.04 am avut un contact sexual protejat(prezervativ). De la 2 zile dupa contact am dureri pelvine si sani usor sensibili. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumesc!
3 comentarii
2
26-04-2017, ora 16:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua.
Durerea pelvină poate fi o manifestare normală a femeilor aflate in perioada fertilă, o tulburare digestivă (sindrom de colon iritabil) sau un avertisment pentru o situație urgentă ce necesită tratament imediat. Faptul că aveți și probleme cu sânii ar putea fi simptomele timpurii ale unei sarcini(se poate să vă fi venit ciclul, dar să fiți totuși însărcinată, se mai întâmplă).
Un răspuns sigur îl puteți afla după un control la medic.Doar medicul este cel în masură să stabilească diagnosticul corect și să ofere tratamentul adecvat.
0
26-04-2017, ora 17:17
Elenut
Nu este medic/terapeut
Elenut
Multumesc pt raspuns! Precizez ca am mai avut un contact sexual in Ianuarie, dar menstruatia a fost regulata in tot acest timp.
1
29-04-2017, ora 12:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cu toată plăcerea.
Insist să mergeți la un control la medic pentru a stabili diagnosticul corect. Mai ales că orice durere trebuie luată în serios pentru faptul că ea ne anunță că există o problemă și trebuie să facem ceva pentru rezolvarea ei. Cu cât o rezolvați mai repede, cu atât mai bine, pentru că veți fi ferită de urmările posibile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul