durere post-operatorie sinus

11-01-2011
lucian_bc
Nu este medic/terapeut
lucian_bc
Acum 2 saptamani am fost operat de un chirurg BMF pentru repunerea malarului infundat (pometele) la loc. Operatia a fost scurta si a decurs bine. Acum o saptamana am fost la control si sa-mi indeparteze copcile, la un control prin palpare am fost asigurat ca totul e in regula. Totusi acum ma doare sinusul tot mai tare pe masura ce se dezmorteste (asupra amortelii am fost avertizat ca va trece mai greu), si mai grav, a inceput sa ma doara ochiul din ce in ce mai tare. E ca o presiune din ce in ce mai puternica asupra globului ocular, inainte aparea si disparea, dar acum o simt incontinuu. Mentionez ca nu osul in sine ma doare, nici osul operat nici osul orbitei.
La un nou control imi este mai greu sa ma duc, deoarece operatia am facut-o in alt oras, la noi neexistand asa ceva. Totusi voi merge daca nu voi avea incotro. Poate ma puteti lamuri dvs. care este problema si ce ar trebui sa fac. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul