Dureri de inimă

08-05-2016
Florin2303
Nu este medic/terapeut
Florin2303
De 3 zile am niște probleme, simt dureri de inimă, și parcă atunci când mă apucă mă doare și degetul mic de la mâna stângă. Uneori cred că toată treaba asta este în capul meu. Deoarece acum 3 zile am fumat o țigare de marijuana fără tutun și am fost cam agitat ( nu puteam sta într-un loc, mă linișteam doar când stăteam singur, Iar acum când stau singur parcă mă doare inima ), deci eram fix în starea în care sunt acum. Nu știu ce să fac ?? Ori de la aceea țigare ori de la tutun..
Țin să menționez că nu e prima, de 1 an jumate în fiecare lună fumez dar așa dintr-o dată..
3 comentarii
0
11-05-2019, ora 13:31
blackhand
Nu este medic/terapeut
blackhand
Si eu ma aflu in cazul tau! Eu simt arsuri in zona inimii si a pieptului! Pentru mine a fost prima data cand am fumat, si m-a luat stare de panica si aram lesinat mu puteam sa stau in picioare iar inima o luase razna! Dupa 4 luni am avut tot senzatia aia, dar n-am mai fumat deloc marijuana! Si acum cand scriu acest mesaj...mai am stati de panica si am impresia ca pot sa activez chesti asta...daca ma gandesc la ea!
0
01-06-2019, ora 12:07
sandrita
Nu este medic/terapeut
sandrita
Atunci nu cred ca era doar marijuana, o tigara de iarba curata nu are acest efect, ba chiar de relax; nu s eu o experta in iarba, dar citesc foarte mult despre diverse terapii etc cu diverse plante, chiar si acelea interzise! asa ca un control la un cardiolog sau internist, nu ar strica! multa sanatate!
0
17-06-2021, ora 19:30
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
șmecherii bagă in tara iarba fara thc, deja extras pt diverse ai aici le stropesc cu pesticide
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.