Dureri in jurul buricului
De cateva saptamani am niste dureri in jurul buricului dar nu sunt foarte puternice si nu sunt in fiecare zi, cam 5 zile pe saptamana.In general sunt seara si nu prea mai am pofta de mancare.Mananc doar ca sa nu ma imbolanvesc.Este vorba despre vreo infectie pentru ca mai am dureri si de ovare dar nu de fiecare data cand am dureri in jurul buricului?Durerile de ovare nu sunt puternice.Va rog mult de tot sa imi raspundeti pentru ca la doctor nu ma pot duce acum din cauza ca sunt foarte ocupata.Va multumesc mult de tot si va doresc multa sanatate.
1 comentarii
Scuza-ma ca sunt directa: pentru sanatate nu exista "foarte ocupata". Adica vreau sa-ti spun ca poate sa nu fie nimic grav, dar poate sa fie ceva care daca iei din pripa poate sa fie usor rezolvabil, nu sa astepti complicatii care te vor forta sa mergi la medic. Incearca sa faci baremi o ecografie si analize din urina. Nici colonul nu este de exclus, urmareste si ce mananci. Oricum, un medic, chiar generalist iti poate da informatiile necesare. Sanatate deplina!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara