E ceva serios sau nu?
Buna ziua!
Daca am bloc cardiac si un puls la repaus intre 49 si 54 batai pe minut e ceva serios?
Era sa lesin de 2 ori in tren cand stateam in picioare si cand alerg simt o presiune in cap si simt ca ma sufoc(de asta nici nu prea fac sport din pacate)
Daca am bloc cardiac si un puls la repaus intre 49 si 54 batai pe minut e ceva serios?
Era sa lesin de 2 ori in tren cand stateam in picioare si cand alerg simt o presiune in cap si simt ca ma sufoc(de asta nici nu prea fac sport din pacate)
3 comentarii
Sigur ca este serios, ce fel de bloc ai ? Nu ti s-a propus o cardiostimulare prin pacemaker ? Sau ai renuntat demult sa mergi la cardiolog ?
Doctorita mi-a spus ca blocul pe care il am nu e ceva serios si aritmia pe care o am e ceva normal pentru tineri in anumite cazuri.
Cand mi-a luat pulsul era in jur de 70 batai/minut.Numai ca mi l-am masurat si eu seara si abia trecea de 50.
Mi-a facut si EKG si a iesit bine.De atunci am renuntat sa mai merg.
Cand mi-a luat pulsul era in jur de 70 batai/minut.Numai ca mi l-am masurat si eu seara si abia trecea de 50.
Mi-a facut si EKG si a iesit bine.De atunci am renuntat sa mai merg.
Trebuie sa mai faci un control cardiologic, eventual la un cabinet particular de cardiologie, la un cardiolog bun, e nevoie sa faci si o ecocardiografie.nu te speria, dar acest puls rar si faptul ca nu te simti bine sunt argumente suficiente pentru a face un nou control mai serios.
Alte subiecte recente din această secțiune: