E coli enteropatogen la sugar

23-08-2018
Josef2018
Nu este medic/terapeut
Josef2018
Buna ziua! Cum sa trateaza corect e coli enteropatogen la sugari?
Baietelului meu de 3 luni ii tot mirosea caca (alaptat cu formula) si avea sesiune de plans de cate 10 ore iar medicul lui pediatru imi tot spunea ca este normal si sa las copilul in pace. Nu are nimic, are colici si ca asa mai plang bebelusii. Si mi-a dat sa ii dau : Infacol, Debridat, Protectis, Colief, Baby drink. Asta se intampla cand avea bebelul meu o luna de zile. Dupa doua saptamani de porcariile scrise mai sus, am renuntat si i-am alinat durerile doar cu masaj, Protectis (care se pare ca i-a mascat problema reala) si plimbat, cantat, stat pe burta, baite dese. Am insistat si am mers si la alti medici 4 la numar) spunandu-mi ca este normal sa ii miroasa caca si sa planga atatea ore. Intr-un final m-am dus si i-am dus o coprocultura in data de 10 august iar pe data de 11 august am ajuns de urgenta cu el la camera de garda cu infectie urinara ( sange in pipi si mult mucus). Internare de urgenta, cefort intravenos 3 zile, apoi acasa cu zinnat 4 zile pe cale orala. Ne-au dat drumul fara sa stie despre ce bacterie este vorba. Ajungem acasa, citim analizele de pe net si minune : e coli enteropatogen pe care o avea si in scaun si in pipi. Dupa terminarea antibioticului, alta minune...caca pute si mai rau, face verde spre negru si urletele au reinceput. Avem deja o coprocultura si urocultura in lucru dar nici o solutie sau tratament ptr problema lui. Am intors internetul pe toate partile si nu am dat de nici un medic care sa imi dea un sfat sau o solutie pentru bacteria asta nenorocita.
2 comentarii
0
24-08-2018, ora 13:24
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Sunt multe lucruri de lamurit; doar o consultatie pediatrica poate clarifica situatia.
0
11-11-2019, ora 14:21
AlinanP
Nu este medic/terapeut
AlinanP
Buna ziua,

Fix prin acelasi lucru trecem si noi. Am fost la cativa pediatrii. A luat o saptamana antibiotic si ecoli nu cedeaza. Ce ati facut pana la urma?
Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Reglementările care restricționează consumul de antibiotice în creșterea animalelor, asociate cu o reducere a infecției cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •